noduli inghinali

07-09-2007
giulia71
Nu este medic/terapeut
giulia71
Acum doua luni am descoperit ca mi s-a inflamat un nodul din zona inghinala, marimea fiind de aproximativ 1.5 cm in diametru.Cu o saptamana inainte am avut pe piele o eruptie...pe care dermatologul a diagnosticato ca o alergie alimentara sau solara. Ginecologul mi-a pus diagnosticul de sifilis...fara a astepta rezultatul analizelor si mi-a mai spus ca daca rezultatul la analize va iesi negativ e posibil sa fie cancer.Am facut analizele la sange...tot ce trebuie in cazul unei boli ca sifilisul.Rezultatul a fost negativ.Medicul a insistat sa repet analizele...tot negativ.Eu eram speriata si disperata...si la insistenta medicilor am acceptat tratamentul pentru sifilis cu toate ca analizele au iesit negative.Intre timp mi-am mai revenit din soc si mi-am dat seama ca cel mai bine era sa mai consult un medic ceea ce am si facut.Acestui medic nu i-am spus nimic de eruptie...insa dupa ce i-am povestit ce s-a intamplat cu analizele...m-a intrebat daca n-am avut o eruptie...si m-a trimis sa fac anticorpii pentru rubeola.Rezultatul a fost IgG= 58, 70.
Intrebarea mea este daca de aici reiese ca am facut rubeola de curand, si daca nodulii inghinali se pot inflama la contaminarea cu virusul rubeolei, pentru ca pana acum am primit doar raspunsuri evazive si nu mai stiu ce-i cu mine.Am avut doua luni de cosmar, va rog sa ma ajutati!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns