Normader de la Vichy tratateaza acneea?

Buna ziua!
De aproape 4 luni ma lupt cu o acnee neplacuta care mi-a aparut ca din senin! Mantionez ca am 28 de ani si ca am mai avut acnee la pubertate, dar nu intr-o stare atat de grava ca acum! Am mers la dermatolog, cum e normal, iar dupa 3 luni de tratament cu Skinoren, Brevoxyl si lotiune alcoolica cu eritromicina, urmarile au fost mult mai rele, starea mea inrautatindu-se cumplit.
Acum incerc un tratament cu antibiotic ( Eritromicina ) si vitaminele A si E. Credeti ca gama Normaderm de la Vichy ma poate ajuta sa scap de aceasta problema?
De aproape 4 luni ma lupt cu o acnee neplacuta care mi-a aparut ca din senin! Mantionez ca am 28 de ani si ca am mai avut acnee la pubertate, dar nu intr-o stare atat de grava ca acum! Am mers la dermatolog, cum e normal, iar dupa 3 luni de tratament cu Skinoren, Brevoxyl si lotiune alcoolica cu eritromicina, urmarile au fost mult mai rele, starea mea inrautatindu-se cumplit.
Acum incerc un tratament cu antibiotic ( Eritromicina ) si vitaminele A si E. Credeti ca gama Normaderm de la Vichy ma poate ajuta sa scap de aceasta problema?
1 comentarii

Imi pare rau sa iti spun, dar nu prea.Acestea sunt produse de intretinere a pielii, nu de tratare a acneei. Am avut si eu, dar efectele aproape k nu s-au vazut. Poate dupa ce scapi ai putea sa folosesti produsele de la Vichi k sa iti ingrijesti pielea in continuare, dar nu te astepta la o vindecare miraculoasa, cum m-am asteptat eu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3preparatul cu sulf...acnee
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 7Dermodecidoza
- 4acnee pe cap
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 4recidiva - acnee
- 3fata mea e varza
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 5un tratament bun pentru acnee
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 3Analize sange, acnee
- 3Acnee, matreata, ati facut curatare cu laser?
- 5ovarul distrofic cauza tenului acneic?
- 3Medicatie acnee
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 0Caut dermatolog pentru acnee in Iasi
- 1Recomandare crema hidratantă pentru ten acneic
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: