novynette

15-06-2008
relya
Nu este medic/terapeut
relya
Am o rugaminte sa mi spuneti daca dupa un tratament de cativa ani cu logest trebuie sa mi schimb anticonceptionalele astea cu altele de ex novynette trebuie ca inainte de a incepe cu cele noi adica novynette, sa fac niste analize?Sau trebuie sa fac pauza intre ele?De ex azi termin folia de logest cand incep cu cele noi? Fac pauza de o luna fara sa iau nimic si apoi incep cu cele noi?Sau nu fac pauza de loc si incep cu novynette de luni adica fara sa fac intrerupere deloc.Ajutati ma si sfatuiti ma cum e mai bine.Care sunt riscurile daca nu iau deloc pauza si incep de luni cu cele noi?
Va multumesc si sunt sigura ca ma veti ajuta cum e mai bine
2 comentarii
0
16-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este necesara pauza de o luna ca sa schimbati pilulele. Terminati folia din anticonceptionalul vechi, apoi in loc sa incepeti folie noua, incepeti noul anticonceptional (adica nu faceti schimbarea in mijlocul foliei).
0
24-05-2009, ora 15:35
madalina iulia
Nu este medic/terapeut
madalina iulia
am 22 de ani, iau anticonceptionale de 4 ani la indemnul medicului ginecolog, nu am probleme de nici un fel, de 2 ani iau novynette si imi merge foarte bine. trebuie sa fac o pauza sau nu?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul