Nu am orgasm.. am 18 ani

11-11-2007
ella02
Nu este medic/terapeut
ella02
Am 18 ani! Sunt abia la inceputu vietii sexuale! Dar am o problema! Nu ma simt bine in timpul actului sexual! Nu am orgasm! As dorii sa imi daiti si mie un sfat in privinta asta! Din ce cauza se intampla acest lucru? Multumesc anticipat!
5 comentarii
0
13-11-2007, ora 00:00
cristamaria
Nu este medic/terapeut
cristamaria
Depinde d e4partenerul tau, de tine, de pozitia care o adoptati in timpul actului sexual!sunt persoane care de abia dupa o perioadat de timp dupa inceperea actului sexual au orgasm sau nu au in cazul in care ori sunt frigide ori nu sunt satisfacute de partener!
0
02-12-2007, ora 00:00
dia-maria
Nu este medic/terapeut
dia-maria
stai linistita, cand o sa reusesthi sa nu mai fi stresata de acest lucru o sa te bucuri de cel mai grozav orgasm al tau, si asta o sa fie numai inceputul. si eu am avut aceiashi problema, iar prietenul cu care mi-am inceput viatza sexuala nu m-a inteles deloc ba chair mi-a trantit tot mie in nas ba ca-s frigida, ba ca-s prea stresata...e.t.c. , e si nu a fost asa, de fapt el a avut o problema nu a avut rabdare sa ma inteleaga, sa ma lase sa ma acomodez cu viatza sexuala, sa ma lase faca sa ma simt femeie...dar capul sus... dupa despartirea de el am avut alt prieten si nici cu el nu am reusit...dar nici o problema acum am un prieten de un an jumate shi stii ce...mi-e bine mi-e foarte bine si orgasmul asteptat de ani de zile a venit... shi e bine totul e sa ai rabdare. si sa invetzi sa te accepti pe tine sa te simti bine in corpul tau.
nici cu actualul prieten nu am avut orgasm din prima seara... a trecut aproape un an...dar tot timpul asta a meritat

asa ca nu te speria ai o viatza intreaga in fatza.
iar daca te pot ajuta cu ceva, astept cu mare placere
0
26-03-2008, ora 00:00
roxy06
Nu este medic/terapeut
roxy06
buna!
intru in clubul vostru.nici eu nu am orgasm si am inceput viata sax de mai bine de 4 ani.dar nu e vb ca sunt frigida pt ca eu imi doresc sa fac dragoste cu sotul, numai cand ma gandesc la el imi vine sa sar pe el.singura intrebare a mea este dak pot face copil dak nu am orgasm?cunoasteti cazuri?
0
08-04-2010, ora 19:32
andrei2010
Nu este medic/terapeut
andrei2010
Caut de ceva timp un sexolog, cred ca e acelasi cu specialist in probleme sexuale si de cuplu, in Ploiesti, nu stiu cum pot sa gasesc, imi poate recomanda cineva un medic bun, cu experienta, in Ploiesti??
0
17-04-2010, ora 19:19
sdv
Nu este medic/terapeut
sdv
pentru roxi 06 stai linistita ca problema ta nu te va impiedica sa ai copii eu am ramas de 5 ori insarcinata si m-am confruntat cu aceeasi problema numai sa nu ai altceva...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: