nu inteleg de ce...

29-04-2010
skmutza
Nu este medic/terapeut
skmutza
mi-am inceput viata sexuala in urma cu un am jumatate cu fostul meu prieten dar in aceasta perioada nu am ajuns niciodata la orgasm vaginal, relatia cu acel barbat sa terminat in luna cu vreo 2 luni si am cunoscut un baiat cu care sunt foarte buna prietena, ne intelegem foarte bine, pe nici unu dintre noi nu ne intereseaza o relatie, dar ne intalnim si in pat...incepand de a treia oara cand mam culcat cu el am inceput sa am orgasm vaginal si de atunci am de fiekre data knd facem sex si sincer nu ma simt chiar in largul meu pt ca nici lui nu i sa intamplat ca o fata sa aiba orgasm vaginal la el si nici eu nu am mai avut si in plus mai ud si patul...ce se intampla?de ce la el?.
1 comentarii
0
01-05-2010, ora 19:45
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
.. Simplu, poti sa o faci cu 10000 de barbati si sa nu gasesti unu bun, nu este nimic anormal in ce ai zis tu, uite ca el a fost ala care te.a facut sa te simti bine, va potriviti sexual, nu este nici o problema, sau tu consideri asta o problema? stai linistita ca nu e, si multe femei au avut sau au problema ta.. parteneri necompatibili, si poate pana la urma s o gasii unu, pt fiecare... mna :)
Adaugă un comentariu / răspuns