NU intră cu prezervativ! | Forumul Medical ROmedic

NU intră cu prezervativ!

13-02-2019
anonimm1
Nu este medic/terapeut
anonimm1
Buna! Tot incerc sa fac sex cu prietenul meu și de fiecare data când el își pune prezervativul, penetrarea nu mai are loc, însă fără prezervativ intră fără problema. Niciunul dintre noi nu vrem fără prezervativ, însă aceasta e singura soluție. Iubitul meu zice ca prezervativul aluneca de pe penis și nu sta. Am încercat multe prezervative însă nimic nu a ajutat. AJUTOR VA ROG!! Care e problema?
1 comentarii
0
14-03-2019, ora 15:36
cu-prezervativ.ro
Nu este medic/terapeut
cu-prezervativ.ro
Buna, exista prezervative de mai multe dimensiuni. Incearcati sa aflati diametrul penisului sau si sa cautati prezervative potrivite pentru aceea marime. Exista prezervative si pentru penisuri de 13 cm lungime si 45 diametru. Multi barbati au aceasta problema si nu stiu ca exista si alte dimensiuni in afara de cele "standard" de la supermarket, care sunt undeva intre 52 si 56 mm diametru. Toti barbatii sunt diferiti. Important este sa aveti rabdare, sa va iubiti si sa gasiti prezervativul potrivit. O sa reusiti pana la urma, nu va demoralizati!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: