Nu mă mai atrage.

09-12-2017
Intrusa7
Nu este medic/terapeut
Intrusa7
Buna! Suntem împreună de 5 ani și căsătoriți de aproape 2. Problema este că nu mă mai atrage din nici un punct de vedere.Nu reușesc să mă excită indiferent cat de mult îmi doresc asta sau indiferent de ceea ce face.Ce se întâmplă???
7 comentarii
0
09-12-2017, ora 22:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lipsa apetitului sexual poate fi un simptom de depresie.
1
09-12-2017, ora 23:42
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Este greu de spus pe baza a catorva informatii ce se intampla. Ar fi o varianta sa incercati cateva sedinte de terapie de cuplu si in functie de ce aflati acolo, vedeti ce este de facut pe mai departe.
0
10-12-2017, ora 00:25
Intrusa7
Nu este medic/terapeut
Intrusa7
Va mulțumesc!
1
10-12-2017, ora 08:16
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna,

Prin “ problema este ca nu ma mai atrage din nici un punct de vedere” spui ca relatia, in general, nu merge pe nici un plan ? Daca da, atunci viata intima poate fi afectata de faptul ca relatia nu merge bine pe celelalte planuri. Asa cum va sfatuit si colegul, ati putea incerca sa mergeti la o terapie de cuplu unde puteti sa va clarificati dificultatile si sa faceti anumite schimbari, spre beneficiul amandoura.

Toate cele bune!
2
10-12-2017, ora 12:01
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Nu spuneți ce vârstă aveți. Am întrebat vârsta pentru că de obicei la 20 gândești într-un fel, la 30 te poți schimba radical.
Se poate întâmpla ca doi parteneri să aibă o evoluție diferită și atunci să descopere că nu-i mai leagă aceleași idealuri de la început.
Încercați să puneți pe hârtie ce așteptări aveați la început de la relație și ce vă doriți acum? Ce a funcționat și ce nu?
Încercați să stați de vorbă și să aflați ce-și dorește fiecare. De multe ori facem pentru persoana de lângă noi lucruri pe care ni le dorim pentru noi și în care credem, neținând cont de faptul că și cealaltă persoană are propria ei identitate și poate își dorește altceva.
Dacă simțiți că nu puteți rezolva singuri problema, un consilier sau terapeut de cuplu vă poate ajuta să identificați de ce s-a ajuns la această situație și cum puteți merge mai departe.
Gândiți-vă că dacă la un moment dat aveți o problemă la un genunchi, nu vă tăiați piciorul, ci identificați ce se întâmplă și-l tratați. De multe ori în căsnicie se întâmplă anumite lucruri cărora dacă nu le dăm importanță la momentul respectiv se ajunge la disoluție. Cel mai simplu e să ajungi la despărțire.
Dar cine vă poate asigura că în căsnicia viitoare nu vor apărea probleme. De aceea un terapeut de cuplu vă poate ajuta să faceți lucrurile să meargă, sau dacă nu, să luați cea mai bună decizie, astfel încât să nu regretați mai târziu.
1
13-12-2017, ora 16:32
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pierderea dorintei sexuale poate tine atat de dezechilibre biologice, declansate in urma diverselor surse de stres organic, cat si de emotii asociate unor ganduri mai putin functionale despre relatia intima. Ca atare e important sa fie evaluate ambele aspecte ce tin de diminuarea libidoul: cel biologic si cel psihologic.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
12-01-2018, ora 11:35
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
Ce ai mai făcut initiator? Ai rezolvat ceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: fericirea in cuplu

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să ai o viață sexuală fericită în cuplu, potrivit științei
  • iHeartUs - aplicația care îmbunătățește relația de cuplu
  • Ținutul de mână poate reduce senzația de durere din corp
  • Timpul înlocuiește micile ciondăneli din cuplu cu umorul
  • Secretele unui cuplu fericit
  • Despărțirile iminente, prezise prin analiza limbajului utilizat de parteneri
  • Egalitatea în decizii, un factor determinant al unei relații de cuplu fericite
  •