Nu mai alaptez si inca iau Exluton

30-12-2007
gerasela
Nu este medic/terapeut
gerasela
Am o fetita de 1 an si 9 luni, iar eu nu mai alaptez demult si cu toate astea iau in continuare Exluton pentru ca nu am reusit sa ajung la un medic ca sa-mi prescrie alte anticonceptionale. As dori daca se poate sa-mi recomandati un tip de anticonceptionale. Pot face pauza de 1 luna inainte sa le schimb? Va multumesc.
3 comentarii
0
31-12-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este limpede pentru ce aţi dori alte anticoncepţionale ? Ce anume nu merge cum trebuie cu Exluton ?
0
31-12-2007, ora 00:00
geomarz
Identitate neconfirmată
geomarz
Puteti sa nu mai luat anticonceptionale si sa folsiti metodele traditionale de contraceptie ca : respectarea calendarului, tabelte intravaginale, si, la nevoie, sterilet ( dintre cele mai simple nu acelea complicate, numai din plastic).
Anticonceptionalele NU sin santoase. Sint o mare afacere internationala de sute de miliadre de dolari anual iar pretul va fi sanatatea dumneavoastra.
0
04-01-2008, ora 00:00
gerasela
Nu este medic/terapeut
gerasela
Multumesc geomarz. Deja v-am urmat sfatul si am renuntat la anticonceptionale.Voi merge pe metoda coitului intrerupt si a prezervativului. Sper ca procedez bine. Si eu sunt de aceeasi parere cu ceea ce mi-ati zis. Anticonceptionalele dauneaza sanatatii si eu sunt tanara. Nu as vrea sa mi se intample ceva cauzat chiar de mine. As vrea sa-mi spuneti mai multe despre tabletele intravaginale pt ca eu nu sunt informata si m-ar interesa. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  •