nu mai am chef sa fac sex
Buna ziua!
Am 29 de ani si am o problema. In vara anului trecut am fost plecati, eu impreuna cu sotia mea, in excursie. Dupa ce ne-am intors, sau mai exact de prin luna octombrie am probleme genul disfunctiilor erectile, nu mai am chef sa fac sex. Cu toate ca imi doresc lucrul acesta atat pentru mine cat si pentru sotia mea, nu reusesc sa am o erectie normala, cum era inainte, si nici sa o pastrez pe cea care este.
Am citit ca pot fi mai multe cauze, dar pur si simplu nu stiu ce as putea avea, pentru ca din punct de vedere comportamental nu s-a schimbat nimic, dar ma enerveaza ca nu imi pot satisface sotia.
Va multumesc pentru orice sfat mi-l puteti da!
Am 29 de ani si am o problema. In vara anului trecut am fost plecati, eu impreuna cu sotia mea, in excursie. Dupa ce ne-am intors, sau mai exact de prin luna octombrie am probleme genul disfunctiilor erectile, nu mai am chef sa fac sex. Cu toate ca imi doresc lucrul acesta atat pentru mine cat si pentru sotia mea, nu reusesc sa am o erectie normala, cum era inainte, si nici sa o pastrez pe cea care este.
Am citit ca pot fi mai multe cauze, dar pur si simplu nu stiu ce as putea avea, pentru ca din punct de vedere comportamental nu s-a schimbat nimic, dar ma enerveaza ca nu imi pot satisface sotia.
Va multumesc pentru orice sfat mi-l puteti da!
4 comentarii
Astfel de probleme se pot rezolva f. f. f. f. usor cu ajutorul homeopatiei. Daca imi spui in ce oras locuiesti iti pot recomanda un medic homeopat bun.
Mergi la medicul homeopat Dr. Raceanu din Iasi care este cel mai aproape de tine.
Insa nu-i stiu datele de contact, daca il cauti insa dai de el. (internet, carte de telefon, poti suna pe undeva, etc.) Si cand le gasesti spunemi-le si mie.
Insa nu-i stiu datele de contact, daca il cauti insa dai de el. (internet, carte de telefon, poti suna pe undeva, etc.) Si cand le gasesti spunemi-le si mie.
buna seara.
eu am o problema total opusa... prietena mea nu simte nicodata nevoia de a face sex/dragoste, iar eu in schimb sunt extrem de excitat in prezenta ei...
am avut contacte sexuale inainte, si nu sunt sigur ca a avut vreodata orgasm(probabil si deaia)
ideea e ca as vrea sa pot face ceva sa nu mai fiu asa in preajma ei... se poate?
multumesc anticipat.
eu am o problema total opusa... prietena mea nu simte nicodata nevoia de a face sex/dragoste, iar eu in schimb sunt extrem de excitat in prezenta ei...
am avut contacte sexuale inainte, si nu sunt sigur ca a avut vreodata orgasm(probabil si deaia)
ideea e ca as vrea sa pot face ceva sa nu mai fiu asa in preajma ei... se poate?
multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2disfuncţie erectilă
- 3Probleme cu erectia
- 10Super problema - dispare erectia!
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 5Nu mi se scoala
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 3penis in erectie indreptat spre jos
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 13imi dau drumul repede :((((( help
- 0stopare erectie
- 4Erectie Pierduta
- 9probleme de erectie
- 0Recomandare
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 3Disfunctie erectila
- 5Probleme de erectie/libido
- 725 de ani, probleme cu erectia
- 0Duere penis cand este in erectie
- 0Probleme erectie
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: