Nu mai facem sex | Forumul Medical ROmedic

Nu mai facem sex

08-04-2022
Justagirl12
Nu este medic/terapeut
Justagirl12
Buna, am 22 de ani și iubitul meu 28. Suntem impreuna de 2 ani și de câteva luni sexul nu prea se mai întâmpla. Pana acum câteva luni nu am avut nici o problema, iar acum și dacă stau in pat cu el dezbracata nu mai are erecție deloc. Înainte și dacă ma vedea ca ma dezbrac după munca îl vedeam cum ma privește și abia așteapta sa ajungem in pat….acum nimic. Seara după munca sta doar pe tableta și citește iar dacă fac un pas către el in direcția sexului ma cam evita sau dacă facem pare ca pt el e doar o datorie, nu ca o face din plăcere. Pe alta nu cred ca are, iar eu sunt o fata finuța. Ma îngrijesc mereu, fac sport, port haine sexy prin casa. Nu mai știu ce sa fac…când încerc sa vorbesc cu el despre asta evita subiectul pe cât posibil sau când îl întreb de ce nu mai facem sex, Răspunde cu nu știu.
Am pus problema asupra stresului la munca, dar nu cred ca e normal efectiv sa nu își mai dorească sa facă sex cu mine chiar dacă e stresat. Chestia asta ma cam afectează pe plan personal, incep sa caut defecte la mine și când ma uit in oglinda nu îmi mai place ce văd, chiar sunt scârbită deși sunt o femeie ft sexy.
Cum sa abordez aceasta problema ? Va rog sa îmi dați careva sfaturi, simt ca dacă treaba asta mai continua mult intru intr-o depresie.
2 comentarii
0
08-04-2022, ora 14:37
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Spuneți că până acum câteva luni nu au fost probleme. Încercați și vă reamintiți ce s-a întâmplat înainte, pentru că schimbarea nu poate apărea dintr-o dată. Poate a fost un eveniment care l-a marcat. Încercați să stați de vorbă, dar fără reproșuri, pentru că dacă îi tot repetați că sunteți nemulțumită de viața sexuală, apare anxietatea de performanță care nu-l ajută deloc.
Poate sunt lucruri pe care nu vrea să vi le dezvăluie și-atunci rolul unui psihosexolog e binevenit.
0
09-04-2022, ora 13:23
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
Din ce citesc eu printre randuri, este o situatie trecatoare. Daca sunteti ingrijita si atractiva, ar trebui sa se indrepte situatia. Ce job are dansul ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: