nu mai imi place dulcele
Am si eu o nelamurire intrucat nu stiu daca ar trebui sa iau masuri sau nu. Mie imi plac dulciurile, mereu mi-au placut si am mancat mereu cat am vrut si ce am vrut fara sa am probleme. Numai ca de cateva saptamani de fiecare data cand mananc ceva dulce mi se pare ca sunt prea dulci si dupa doar o inghititura nu mai am pofta, nu mai vreau sa mananc. Daca cumva insist si mananc dulce mai mult, vreau sa mananc sarat ulterior. De asemenea mi se pare ca am o durere in partea dreapta deasupra soldului. Nu stiu daca are vreo legatura sau cand a aparut, dar m-am gandit sa mentionez si asta. Eu am 22 de ani, 161cm si 55 de kg. Ce credeti ca as putea avea?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
Dpv medical nu am intilnit in nici o carte de medicina "clasica" asa un simptom. In schimb, am intilnit in homeopatie, acolo aceasta poate fi o intrebare pe car o pun homeopatii pt a caracteriza un anumit sindrom homeopatic(un remediu). Asadar, v-as recomanda sa va adresati unui medic cu competenta in homeopatie si sa ii spuneti acest bizar simptom...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ocluzie intestinală copil
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium