Nu mai vad

04-10-2009
alexandra96
Nu este medic/terapeut
alexandra96
Buna ziua am 35 de ani port ochelari de distanta si de trei zile vad in ceata si am ochii umflati.Chiar daca imi pun ochelarii tot asa vad. Mentionez ca sunt si insarcinata in luna a 6a. Ce poate fi ?

Multumesc !
3 comentarii
0
05-10-2009, ora 11:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este probabil o dereglare organica la ficat sau rinichi din cauza unor toxine din sange care nu pot fi eliminate. Aveti grija cu alimentatia, evitati alimentele daunatoare, sintetice si beti zilnic ceai de salvie si de galbenele pt. detoxifiere pt. cateva saptamani.

Ar fi de recomandat sa consultati mai bine un medic homeopat. Homeopatia nu are efecte adverse si va poate ajuta eficient, mai ales ca sunteti insarcinata.
0
05-10-2009, ora 21:13
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Mergi la un consult oftalmologic si ginecologic, urgent; Pentru a preciza diagnosticul, ne intreseaza acuitatea vizuala, examenul polului anterior, examenul fundului de ochi; ar fi necesare si investigatii sangvine: HL, VSH, glicemie, uree, creatinina, acid uric, TGO, TGP, electroforeza proteinelor serice, examen sumar urina( proteinurie????), eventual urocultura, controlul TA ( se ridica suspiciunea de preeclampsie????);numai bine
0
29-11-2009, ora 14:51
Dorina A
Nu este medic/terapeut
Dorina A
Buna ziua, as dori si eu o parere sau un sfat.De ceva zile am niste neclaritati...am inceput sa vad in ceata dar dupa cateva minute vad normal, pot sa spun ca patesc asta in fiecare zi dar totusi nu imi este tot una as vrea sa stiu daca este posibil sa numai vad, poate fi si pe baza stresului, nelinisti sau a nervilor acea ceata?precizez ca am fost si la un oftalmolog care mi-a zis ca nu e necesar nici macar ochelari si ca este doar ceva trecator ca am avut ceva in ochii si e normal sa vad cateva zile asa ceea ce ma descurajat pot sa spun.ce ma sfatuiti va rog frumos as dori un raspuns..Multumesc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vedere din ce în ce mai în ceață (agravare în timp)
  •