Nu mananca si slabeste
Baietelul meu are 2 ani. De la 11 luni nu mai vrea sa fie hranit, si a fost lasat sa manance singur cat putea, adica foarte putin, si apoi i s-a administrat hrana cu biberonul ( de toate, pasate si rarite in asa fel incat sa curga). Manca si hrana solida singur cu lingurita, dar destul de putin. Aproape de 2 ani nu prea a mai luat in greutate si am decis sa il trecem doar pe mancare solida. Am facut totul ca la carte, nu l-am stresat. A mancat de cateva ori o masa consistenta, gen fripura de pui cu cartofi la cuptor, dar in rest mananca foarte putin, cu multe mofturi, si doar cateva lucruri. Nu a functionat metoda de a-l lasa sa manance cand ii e foame, fara sa fie stresat. In ultimile zile e si mai rau, sare peste mese si cand mananca baga in gura, mesteca si scuipa. Inghite un sfert din toata masa. A slabit 800 de grame in 2 saptamani. Nu mai stiu ce sa fac, sunt tentata sa ma reintorc la metoda biberon, desi nici aia nu prea mai era eficienta. Daca are cineva vreo solutie va rog mult ajutati-ma.
1 comentarii
dar un pediatru l-a consultat???niste analize ati facut???
lipsa poftei de mancare are N cauze...
lipsa poftei de mancare are N cauze...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5copilul meu se trezeste noaptea aproape din ora in ora sa bea lapte
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 3alimentatie
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 3necesarul de lichide pe 24 de ore - copil un an
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 0Probleme la stomac?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 0Mi-e frica sa nu slabesc exagerat de mult
- 3Alimentatia unui bebe
- 0Alimentație deficitara
- 0Copil 2 ani
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 2Greață si lipsa poftei de mancare
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
Mai multe informații despre: Alimentatia copiilor intre 1 si 3 ani Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: