Nu mi-a venit menstruatia de 1 luna jumate...

Buna ziua.ash avea sh eu o intrebaree..Nu mi-a venit menstruatia de 1luna jumate mi-am facut 3testuri de sarcina si nu sunt gravida.sh akum trei zile am inkeput sa fplosesc antikonceptionale karissa...nu le-am luat din prima zi de menstruatie pt k nu mi-a venit sh nush de ce...am zis sa inkep anti deoarece m-am gandit k in momentul in kare fac pauza o sa-mi vina...e corect ceea ce am facut???akm dk o sa am kontact sexual pot ramane gravidaa????? v-a rog frumos s m-a ajutati..Multumesc
4 comentarii

Da...le-am facut chiar dupa 1 luna.si nu am de unde sa fiu insarcinata pt ka stiu sigur ka ne-am protejat.
Iar...antikonceptionalele mi le-a recomandat medikul inainte cu 2-3 luni.Mi-a zis sa le iau in prima zi de menstruatie dar daca am vazut ca nu mi-a venit menstruatia in timpu asta m-am speriat si le-am luat asa gandindu-ma ka la pauza lor o sa-mi apara menstruatia..
Iar...antikonceptionalele mi le-a recomandat medikul inainte cu 2-3 luni.Mi-a zis sa le iau in prima zi de menstruatie dar daca am vazut ca nu mi-a venit menstruatia in timpu asta m-am speriat si le-am luat asa gandindu-ma ka la pauza lor o sa-mi apara menstruatia..

Puteţi să le luaţi. După a 7-a zi sunteţi sub deplină protecţie anticoncepţională.

Multumesc frumos..deci pot sta linistita...dupa a 7-a pastila sunt protejata.Multumesc

Buna.!! As dori sa stiu daca pot sa fac un schimb de anticonceptionale?? folosesc karissa dar vreau sa iau yasmin deoarece am inteles ca ingrasa iar eu vreau sa m-a ingras.pot face asta???e vreo problema??

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatia a inceput sa intarzie dupa ce mi-am inceput viata sexuala
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 4menstruatie intarziata
- 3imi intarzie menstruatia
- 4de ce intarzie atat?
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.Ajutooor va rog!
- 4Intarziere menstruatie
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 0Ce poate fi???
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 1Pot fi insarcinata ?
- 0Dereglare menstruale brusca
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: