nu-mi mai trece menstruatia
la inceputul luni am inceput sa iau anticonceptionale yasmin si vreau sa zic ca nu-mi mai trece menstruatia.vreau sa-mi spuna si mie cineva o parere ca sa stiu la ce sa ma astept, este normal asa ceva ?am mai intreba prietenele mele si unele mi-au spus ca le-au tinut si cate 2 saptamani. eu am nascut prin cezariana pe 14 octombrie sa fi prea de vreme pt anticonceptionale sau sa fie alta cauza, si ma doare foarte tare burta. multumesc
1 comentarii
Dupa nastere este f. periculos de a incepe cu anticonceptionale asa de repede. Anticonceptionalele au toate un efect foarte negativ asupra corpului - chiar daca de multe femei nu este simtit - si mai ales dupa nastere ele sunt periculoase caci corpuluii trebuie mult timp pt. a ajunge in situatia dinaintea nasterii si intrerupand acest proces in mod fortat duce des la tot felul de probleme
Anticonceptionalele trebuie evitate cel putin 6 luni dupa naster, ideal ar fi 9-12 luni.
SIngura solutie inteleapta in acest caz este renuntarea la anticonceptionale pt. inca cateva luni pt. a da sansa corpului sa se refaca asa cum stie el caci anticonceptionalul il sileste fortat la anumite actiuni care pot duce usor la catastrofe de genul acesta.
Sangerera continua duce in mod automat la deregelarea fierului, slabirea sangelui si la multe alte probleme masive. Este ca si cum ai umbla cu un cutit in spate si rana ar sangera continuu.
In plus ar trebuie sa consulti un medic homeopat cu experienta daca nu se opreste de la sine iar un tratament cu fier homeopat ar fi indicat in timpul si dupa aceste probleme.
Anticonceptionalele trebuie evitate cel putin 6 luni dupa naster, ideal ar fi 9-12 luni.
SIngura solutie inteleapta in acest caz este renuntarea la anticonceptionale pt. inca cateva luni pt. a da sansa corpului sa se refaca asa cum stie el caci anticonceptionalul il sileste fortat la anumite actiuni care pot duce usor la catastrofe de genul acesta.
Sangerera continua duce in mod automat la deregelarea fierului, slabirea sangelui si la multe alte probleme masive. Este ca si cum ai umbla cu un cutit in spate si rana ar sangera continuu.
In plus ar trebuie sa consulti un medic homeopat cu experienta daca nu se opreste de la sine iar un tratament cu fier homeopat ar fi indicat in timpul si dupa aceste probleme.
Alte subiecte recente din această secțiune: