Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale

22-09-2013
del_c
Nu este medic/terapeut
del_c
Am 23 ani, am ovare micropolichistice si ca sa-mi reglez menstruatiile(f prelungite, chiar si o luna, dar nu abundente) am inceput sa iau Logest, dar n-am putut termina primul blister pt ca ma durea stomacul iar menstruatia nu trecea, aveam acel spotting, am fost la farmacie sa-mi iau Yasmin, iar farmacista mi-a zis sa incep direct si sa nu mai fac pauza. E a 5a zi de cand iau Yasmin, dimineata n-am mai avut nici spotting, am mers cu bicicleta si cand am ajuns acasa aveam o secretie maronie. N-au avut niciun efect ? Cand am avut acel spotting, inainte sa incep Yasmin, am facut sex neprotejat si din nou mi-a venit mai mult, apoi a inceput sa treaca, pana azi. Ce se intampla ? E posibila vreo sarcina ? Din Logest am luat 2 sapt.
2 comentarii
0
23-09-2013, ora 00:14
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi preferabil sa nu mai luati medicamente, in special hormonale, fara avizul medicului dv de familie. Nu cred ca un medic, si mai ales un medic de familie, v-a prescris tocmai Logest dupa ce i-ati descris simptomele. Daca, insa, m-am inselat si acestea au fost prescrise chiar de medicul dv, inseamna ca este indicat sa schimbati medicul.
0
23-09-2013, ora 09:16
del_c
Nu este medic/terapeut
del_c
Doctorul ginecolog mi-a prescris Logest, dupa ce m-a trimis sa-mi fac niste teste de hormoni. Au avut vreun efect sau stau cu inima in gat ca poate am ovulat ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul