Nu-mi vine menstruatia
Hei, luna trecuta cand am avut contact sexual a fost pentru prima data si era in timpul ovulatiei, dar a fost protejat cu prezervativ.. Dupa ce a scos am vazut la baza prezervativul un lichid alb(Menţionez ca si-a scos penisul apoi a ejaculat in prezervativ) dar nu era sperma pentru ca prezervativul nu era spart(l-am verificat cu apa dupa act) si nu avea miros. Apoi am mai avut contacte tot protejate cu prezervativ si prezervativele tot verificate cu apa si nici unul spart.
Sunt sanse sa fiu insarcinata, deoarece trebuia sa mi vina ciclul pe 28-30 si nu mi a venit nici astazi. Am auzit ca menstruatia poate întârzia si din cauza ca a fost pentru prima data.. Astept raspuns, multumesc
Sunt sanse sa fiu insarcinata, deoarece trebuia sa mi vina ciclul pe 28-30 si nu mi a venit nici astazi. Am auzit ca menstruatia poate întârzia si din cauza ca a fost pentru prima data.. Astept raspuns, multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Menstruatia intarziata
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 0imi intarzie menstruatia
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 2De ce nu imi vine menstruatia la timp, de ce imi lipseste?
- 3CM intarziat 6 zile!
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 0Întârzierea menstruației
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 1Menstruația îmi întârzie
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 1Intarziere
- 1Întrerupere sarcină
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Întârzierea menstruației
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: