Nu pot avea orgasm

05-04-2007
amazoan@
Nu este medic/terapeut
amazoan@
buna
partenerul meu e foarte intelegator, tandru, pasional, si cu toate acestea nu pot avea orgasm.de cand santem impreuna s-a intamplat doar o sing.data.ma masturbez uneori si numai asa ajung la orgasm dar totusi mi-as dori sa mai pot avea orgasm vaginal.sa fie o probl. ca ma autosatisfac?
21 comentarii
0
09-04-2007, ora 00:00
amazoan@
Nu este medic/terapeut
amazoan@
as dori adresa dvs de mail pt a va putea contacta
0
09-05-2007, ora 00:00
kthrina
Nu este medic/terapeut
kthrina
nu nu este nici o problema ca te satisfaci dar cred ca ar trebui sa incercati sa va simtiti bine! si in plus u tr sa fii foarte relaxata! uite de ex eu de la un sarut ma excit si asta nu prea imi place! am prieten de aprox 3 ani si este de ajuns sa ne sarutam si amandoi ajungem in starea de dorinta! Nu stiu ce sa zic!
0
25-08-2009, ora 02:04
s.ana
Nu este medic/terapeut
s.ana
am si eu aceiasi problema.nu pot ajunge la orgasm.sunt cu iubitul meu de 1 an si 8 luni si am ajuns o singura data la orgasm vaginal si alteori "ajutata" la orgasm clitoridian dar acum nici macar asa nu pot ajunge si sunt foarte suparata din aceasta cauza.imi scade si apetitul sexual pt ca stiu ca n-o sa fiu satisfacuta la final si el o sa fie suparat pt ca eu nu ajung"printre nori". ma intelege dar se simte rau cand termina doar el si eu nimic. mi-a spus adesea ca ar prefera sa fie invers, sa fiu eu cea care se simte bine la final si el sa ma priveasca.ce pot face?
0
12-10-2009, ora 01:08
dulcik89
Nu este medic/terapeut
dulcik89
buna am si eu o problema sa o pot numii asa sunt cu prietenul meu de 1 an si 2 luni si pot spune ca ma simt foarte bine cu el cand facem dragoste dar in momentul in care facem dragoste simt nevoia sa ajung la orgasm imi doresc asta si ajung foarte greu uneori nici nu imi pot da seama cand am ajuns si ma intreb oare asa o fi care sunt senzatiile mi le poate spune cineva poate radeti de mine dar asta e nelamurirea mea... :( astept si eu un raspuns
0
29-10-2009, ora 14:37
raula89irl
Nu este medic/terapeut
raula89irl
Singura problema, este ca nu ti-ai gasit pozitia potrivita, cautati pozitia si vei vedea ca totul va fi alfel si prietenul tau sa te iubeasca mai mult sa faca cu mai multa pasiune.sfatuiestel sa bea un pahar de vin nu uita"vinul e bun la femei sa-l bea barbati"Succes.
0
29-10-2009, ora 15:40
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Da da, sa faca cu mai multa pasiune niste puncte! Da ce ortografie ai domnisorico!! Ai facut scoala la crama, de tot instigi lumea la baut vin? Pai daca am bea vin de cate ori facem dragoste, am deveni niste betivi notorii, nu crezi?
0
26-01-2010, ora 22:07
catalina06031955
Nu este medic/terapeut
catalina06031955
eu am trait 30 de ani cu sotul meu, si nu cred ca am avut orgasm de 30 de ori, acum suntem divortati de un an, parerea mea este ca nu ne-am potrivit, doar ne-am amagit, asa ca fetelor, cautativa barbatul potrivit, cu care sa va simtiti bine, viata e scurta si este pacat sa o ratati...exemplu eu...
0
03-02-2010, ora 15:42
malinaa
Nu este medic/terapeut
malinaa
eu credeam ca vinul te ameteste nu iti trezeste alte sentimente. eu nu beau dar daca ar fi sa gust ceva, s-ar criza mult cel de langa mine. cine are chef, poate imi rasp si mie la intrebarea asta: eu sunt mai mare ca prietenul meu cu 3 ani jumate: 28 si el are: aprox. 25, ne iubim dar pe mine ma doare tare faptul ca eu sunt mai mare si mi-e ca o sa imtimpan alte probleme in trecerea anilor, nu stiu. ce ziceti?
0
05-02-2010, ora 16:03
andra1010
Nu este medic/terapeut
andra1010
Nu cred ca varsta a fost sau este o problema, Dragostea nu tine cont de ani, deci daca va iubiti nu exista nici un dubiu ca relatia voastra nu e asa cum trebuie:) In plus barbatii cauta femei mature, cu care sa aiba ce discuta. Eu personal m-as simti bine intr-o relatie ca a ta. eu sa fiu mai mare:)
0
09-02-2010, ora 02:53
saha
Nu este medic/terapeut
saha
incercati sa va sarutati sa vamangaiati peste tot atingeri finutze trebuie sa veti si orgasm incet.si sa nu vb intimp ce faceti ca nu o sa aveti
0
25-02-2010, ora 22:56
malinaa
Nu este medic/terapeut
malinaa
multumesc de rasp., Andra. sa stii ca am momente cand tare mi-as dori sa fiu mai mica ca el. m-as simti poate altfel, in sensul ca...nu stiu ce sa zic ca el de fapt nu zice nimic si niciodat nu mi-a reprosat nimic in legatura cu diferenta de varsta. poate barbatii cauta femei in varsta dar se stie ca barbatii fac minte mult mai tarziu, asa k gandeste-te care-i situatia acum. nu imi place sa tragediez dar mi-e frica putin de viitor. oare cum o sa fie cand o sa implinesc 30, cred ca o sa plang. nu am crezut niciodata ca vor trece asa repede anii. pup u all.
0
08-03-2010, ora 21:05
marynusha
Nu este medic/terapeut
marynusha
buna seara!as vrea sa stiu daca este vreo diferenta intre orgasmul clitoridian si cel vaginal.si daca uterul retroversat poate afecta orgasmul
0
08-03-2010, ora 23:50
bobocu
Nu este medic/terapeut
bobocu
intrebare? daca prietena mea a facut o "balta" in pat inseamna ca a avut orgasm? eu nu m-am terminat sau asa dar ea s-a oprit dintr-o data si gata...dupa aceea s-a udat foarte tare...si nu mai inteleg nimic
0
01-06-2010, ora 20:34
anabanana
Nu este medic/terapeut
anabanana
buna.sunt cu prietenul meu de un an si 6 luni.amandoi avem un apetit sexual foarte mare o facem aproape zilnic dar avem sau defapt am aceeasi problema.eu pana acum nu am ajuns la un orgasm vaginal...aproape mereu am orgasm clitoridian si oricat de relaxata as fi, in orice pozitie as sta(si leam incercat pe toate)nu pot avea unul vaginal...ma puteti ajuta intrun fel sau altul cu niste sfaturi va rog?multumesc:).
0
16-06-2010, ora 13:38
cranberry
Nu este medic/terapeut
cranberry
Anabanana, tu singura, masturbandu-te ai reusit sa ai orgasm vaginal ? Daca da, atunci inseamna ca stii care e punctul care trebuie stimulat. Daca nu, incearca, testeaza si vezi unde simti placere. Incearca sa pui in practica si in timpul sexului acest lucru. Explica-i prietenului tau ca iti doresti sa ai orgasm si sa aiba rabdare. Fa in asa fel incat penisul lui sa atinga zona respectiva si repeta miscarea. Totusi trebuie sa fii foarte relaxata, sa nu stai mereu cu gandul la asta. Poti sa incerci la inceput sa te masturbezi (vaginal) pana cand ajungi aproape de orgasm si sa continui cu el, facand sex. Daca nu reusesti nici singura sa te aduci la orgasm, incearca sa consulti un specialist, nu spun ca ai vreo problema, dar cineva avizat iti poate da intotdeauna sfaturi mai bune.
0
05-07-2010, ora 02:34
DelCANO
Nu este medic/terapeut
DelCANO
Pentru cele care au probleme in a ajunge la orgasm. Intradevar conteaza si persoana de langa. Printre alte prietene, am avut 2 care se aflau la poluri opuse sa spun asa. Una ajungea foarte greu la orgasm, iar cealalta avea orgasm multiplu si uneori abia se mai oprea din "tremurat". Dar si cu cea care ajungea foarte greu la orgasm, am reusit pana la urma. Initial credeam ca este problema la mine (defapt la noi e problema, pana va gasim punctul sensibil), dar pana la urma a ajuns la orgasm. Initial ea voia doar in pozitia misionarului pentru ca zicea ca altfel o doare. Dar am inceput sa mai schimbam, cu calm si rabdare si am reusit, iar apoi a fost tot mai usor. Cum am mai citit, incercati sa va gasiti punctul "sensibil" si apoi gasiti pozitia cea mai buna care sa stimuleze acel punct. Nu inseamna ca daca prietenul este dotat veti ajunge sigur la orgasm; daca se gandeste doar la el, pe voi nu va ajuta cu nimic. Faceti DRAGOSTE, nu SEX, poate aveti mai multe sanse...comunicati, si aratati-i prietenului cum vreti sa fiti atinse.
0
17-01-2011, ora 17:29
armani
Nu este medic/terapeut
armani
ciao, as avea nevoie de un sfat! sunt un baiat de 23 de ani, stau impreuna cu iubita mea de 3 ani si anul trecut am avut un copil impreuna ne iubim foarte mult! primul raport sexual din viata ei la avut cu mine ea avea 17 ani, problema ii in felul urmator caci nu reuseste sa ajunga la orgasm foarte foarte rar cand ajunge pot spune ca o data la 2 luni daca ajunge! eu unul am avut multe femei in viata mea dar nu mi sa intamplat sa patesc asa ceva si probleme de "tinut" am tinut tot timpul normal intrun raport, de fiecare data cand avem un raport imi spune ca nu se excita in skimb eu da, apoi cand se pune peste mine se excita aproape ajunge la orgasm si apoi spune ca ia trecut si numai poate sa ajunga orgasmul! oridecate ori as incerca orice as face nu reusesc si credetima ca stiu foarte bine tecnicile la pat am incercat tot ce ii posibil intrun raport sexual dar nu merge!imi piere si pofta de facut dragoste cand ma gandesc ca ea nu simte nimik si eu da. ce pot face va rog ajutatima deoarece ma simt vinovat? va multumesc
0
17-01-2011, ora 22:14
tamy33
Nu este medic/terapeut
tamy33
buna, armani. tot vorbesti de tactica dar nu spui nimic de preludiu.si eu sunt in situatia sotiei tale, dor ca ajung la orgasm mult mai rar (dar la mine sotul meu nu stie si nici nu vrea sa invete ce-i ala preludiu desi tot ma chinui sa-l invat).de ce iti scriu? pentru ca am fost despartita de el o perioada in care am avut o relatie cu un tip, cu care, nu era contact sexual care sa nu se finalizeze minunat.si nu facea altceva, deca sa o ia maruntel cu sarutatul de la ureche in jos pana in talpi si retur.bine, cu mici amanunte in anumite zone unde vedea el ca excitatia mea crestea.dupa un asemenea, preludiu eram obosita de atata placere, si mult prea nerabdatoare sa facem dragoste.mi-a fost destul de greu sa-mi deschid sufletul dar sper sa o faci pe sotia ta fericita.daca nici asa nu merge atunci ar putea fi problema si la ea, ca de ex. cu sotul meu ajung la orgasm, in general cand sunt degajata sau mai bine spus, imi impun eu mie sa ma fac fericita. si in general se intampla cand sunt eu desupra.concluzia:femeile astea daca nu le ametesti bine(de placere) si in pat, tin totul sub control, fara sa-si dea seama ca defapt scapa totul de sub control.bafta si multa fericire.(sa ftii ca 70-80%din fericire si liniste, vine din pat)
0
18-01-2011, ora 15:21
armani
Nu este medic/terapeut
armani
ai dreptate tami!! tot ce ai spus ii adevarat dar credema ca stiu cum sa iau o femeie stiu unde sa ating si sa mangai credema ca am incercat si tot degeaba! in skimb cu altele 3 sau 4 min ajungeau orgasmul deci iti poti imagina ca ma pricep in skimb cu nevasta nu merge dar kiar nimik altadata imi spune ca poate ii stresata de aia! io nu mai stiu ce sa fac!
0
18-01-2011, ora 22:06
tamy33
Nu este medic/terapeut
tamy33
uite mai armani cu zic eu sa faci! incearca ceva inedit! stiu eu sex in masina... desi.nu stiu daca o sa mearga sau o sa vrea.atata timp cat aveti o casa un pat, etc.. dar poate merge, stiu eu. iar cel mai indicat ar fi daca ai reusi sa vb. cu un sexolog, cred.de ex. la noi, sotul meu, din dorinta lui de a face performanta, nu ma simte pe mine asa cum mi-as dori eu.nu zic ca si latine e la fel dar poti fi atent si la acest aspect.ajungand mult mai greu la orgasm si poate nici comunicand foarte bine in timpul actului sexual ( nu prin viu grai ci prin limbajul trupului), tu pierzi putinele momente de excitatie ale ei.nu ca nu ai fi tu atent.sau.. nu stiu.comportamentul tau de zi de zi, cum e. poate cand va adunati acasa, obositi, stresati, o mai cicali, ii mai faci si trei reprosuri..normal ca nu-i mai arde de nimic, nu are dispozitia necesara...deci inca o data nu vreau sa te jignesc ci vb. din experienta mea de viata. o sa incerc sa fiu mai atenta la cum decurg lucrurile la mine si daca am un raspuns mai concret iti mai scriu.m-as bucura sa stiu ca pot ajuta un cuplu sa fie fericit. dupa parerea mea, o vita sexuala neimplinita duce de cele mai multe ori la infidelitate. daca ai rezultate in urma "sfaturilor" mele, te rog sa-mi spui si mie.o noapte frumoasa.
0
20-01-2011, ora 23:40
armani
Nu este medic/terapeut
armani
mersi mult tami de amabilitate esti o dulce! am o programare la doctor acum sa vedem ce o iesi! am sa te anunt cand stiu raspunsul dat de doctor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  •