Nu pot elibera complet capul penisului
De aproximativ doua saptamani nu pot elibera cmplet capul penisului decat fortat si atunci ma ustura deoarece pielea nu imi da voie si langa ata penisului se decojeste pe o portiune foarte mica pielea ca si cum m-as coji pe spate de la bronz...Ce e de facut? Va Multumesc
4 comentarii
Sper ca raspunsul meu nu te v-a jigni..Poate fi o problema de igiena.Urina poate sa iti provoace o arsura mica in zona aia.Sau poate fi o alergie la materialul din care e facut chilotul.sau poate t-i sa iritat de la chiloti.
Se intampla si daca persoana cu care intretii relatii sexuale sa fi fost proaspat epilata /rasa si ti sa iritat.
Incearca dimineata sa aplici in zona cu crema pentru igiena intima...se gaseste la farmacie.
Daca totusi persista ar trebui sa mergi la un Dermatolog.
Se intampla si daca persoana cu care intretii relatii sexuale sa fi fost proaspat epilata /rasa si ti sa iritat.
Incearca dimineata sa aplici in zona cu crema pentru igiena intima...se gaseste la farmacie.
Daca totusi persista ar trebui sa mergi la un Dermatolog.
multumesc cred ca o sa ma duc la medic ca eu cu igiena stau bine...oricum va multumesc pentru timpul acordat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ata penisului
- 6preputul penisului
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 7galma pe sub pielea penisului
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 9615 cm la 18 ani?
- 41Penis curbat
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 0ciuperca pe penis ?
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 5umflatura in zona organului genital, doar la efort
- 4Problema secretie de cateva zile
- 3piele lipita de gland
- 7Posibila contaminare ?
- 0Un grup de mici proeminenţe aparute la baza penisului
- 5iritatie pielea capului penisului
- 2Pete albe pe capul penisului
- 0Problema la penis.
- 4preblema cu penisul
- 0umflatura penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: