Nu pot elibera complet capul penisului
De aproximativ doua saptamani nu pot elibera cmplet capul penisului decat fortat si atunci ma ustura deoarece pielea nu imi da voie si langa ata penisului se decojeste pe o portiune foarte mica pielea ca si cum m-as coji pe spate de la bronz...Ce e de facut? Va Multumesc
4 comentarii
Sper ca raspunsul meu nu te v-a jigni..Poate fi o problema de igiena.Urina poate sa iti provoace o arsura mica in zona aia.Sau poate fi o alergie la materialul din care e facut chilotul.sau poate t-i sa iritat de la chiloti.
Se intampla si daca persoana cu care intretii relatii sexuale sa fi fost proaspat epilata /rasa si ti sa iritat.
Incearca dimineata sa aplici in zona cu crema pentru igiena intima...se gaseste la farmacie.
Daca totusi persista ar trebui sa mergi la un Dermatolog.
Se intampla si daca persoana cu care intretii relatii sexuale sa fi fost proaspat epilata /rasa si ti sa iritat.
Incearca dimineata sa aplici in zona cu crema pentru igiena intima...se gaseste la farmacie.
Daca totusi persista ar trebui sa mergi la un Dermatolog.
multumesc cred ca o sa ma duc la medic ca eu cu igiena stau bine...oricum va multumesc pentru timpul acordat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 6o pata alba pe penis
- 24un fel de inel sub capul penisului - va rog raspundeti
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 9nu stiu ce e...
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 2Crapatura piele penis
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 0Problema penis
- 3Pielea penisului crapata, incretita
- 3piele lipita de gland
- 3probleme penis
- 0mancarimi la scrot si penis
- 9Mancarimi si secretie... pe penis
- 0Probleme la penis
- 2Papule perlate
Mai multe informații despre: Penisul