Nu pot sa ejaculez

23-06-2017
zipw
Nu este medic/terapeut
zipw
Buna ziua, am o prietena de aproxiamtiv o luna, iar primul contact sexual in inceput acum cateva zile, dupa cam jumatate de an, insa dupa aproximativ o ora de sex oral cat si normal in care nu am simtit nimic nu am putut ejacula. Care poate fi problema?
8 comentarii
0
24-06-2017, ora 08:29
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Din cele scrise inteleg ca s-a intamplat doar o singura data. Este corect? Daca da, eu nu mi-as face prea multe griji. Din contra, m-as relaxa mai mult.

Organele noastre functioneaza mai bine cand suntem relaxati, iar penisul nu face exceptie de la aceasta regula. :)
1
24-06-2017, ora 09:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața !
Neejacularea poate fi rezultatul unor probleme fizice sau psihologice.
Cand neejacularea are cauze psihologice, nici orgasmul nu se produce. Ea poate fi temporara sau permanenta.
Neejacularea temporara inseamna ca barbatul poate elibera sperma doar in anumite situatii. Iar asta nu depinde numai de momentul in sine, ci si de persoana cu care are loc actul sexual.
Neejacularea permanenta apare atunci cand un barbat nu poate elimina sperma in timp ce este treaz, dar o elimina in timpul somnului. In astfel de cazuri, barbatul in cauza are probleme psihologice profund inradacinate.
Si masturbarea poate fi considerata un semn psihologic al neejacularii - barbatul ejaculeaza numai in timpul autostimularii si niciodata in timpul actului sexual. Stresul, la randul lui, are un efect semnificativ si trebuie luat in considerare.
Neejacularea poate avea și cauze fizice, poate fi rezultatul unor probleme neurologice.
Faptul că ți s-a întâmplat o singură dată, nu e concludent. Urmărește dacă problema se repetă și atunci mergi la medic pentru a stabili exact cauzele neejacularii. Doar dupa ce a fost stabilit un diagnostic clar se poarte primi tratament.
Metodele pentru tratarea neejacularii sunt diferite, de la psihoterapie si medicamente pana la folosirea unor electroejaculatoare.
0
26-06-2017, ora 21:06
RIF
Nu este medic/terapeut
RIF
Acceasi problema o am si eu, doar ca la mine a fost prima data cand am intretinut relatii sexuale. Poate fi neejacularea temporara pentru ca persoana cu care am intretinut relatii sexuale nu este chiar prietena mea si pentru ca fiind prima data a fost mai mult pentru *studiere* corpului feminin? Aceasta problema se poate rezolva in timp sau trebuie sa merg la medic?
1
27-06-2017, ora 07:05
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
După cum relatați, cauzele pot fi psihologice. Dacă a fost numai emoția de moment, generată de faptul că era și primul contact sexual, iar față de persoana respectivă nu aveați anumite sentimente, poate fi o situație temporară. Dacă se repetă, mergeți la medic pentru a depista cauzele. Dacă sunt numai psihologice, un psihosexolog vă poate ajuta să depășiți problema.
0
10-07-2018, ora 11:59
Yanisor
Nu este medic/terapeut
Yanisor
Am 60 de ani, in ultima luna am fact dragoste de de 3 ori o data la 8 - 12 zile. Totul a fost bine si frumos pana la ejaculare care nu a avut loc, nici cel putin o picatura, si bine inteles am iesit din erectie foarte repede,. Va rog, ce se intampla cu organismul meu? Mentionez ca inainte pana a implini 60 de ani ( 18 aprilie a. ac.), aveam o cantitate de sperma destul de mare si ejaculam normal.
Cu mult respect, Va multumesc.
1
10-07-2018, ora 16:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E bine să consultați un urolog pentru că apar modificări și în funcție de vârstă, dar pot apărea și anumite afecțiuni, care se pot depista prin investigații de către medicul specialist.
0
27-07-2019, ora 09:01
Chiru Adrian
Nu este medic/terapeut
Chiru Adrian
Buna ziua!!
Ma confrunt și eu cu o problema și îmi este foarte teama. Am 18 ani, iar pana la aceasta vârsta nu am reușit niciodată sa ejaculez masturbandu-ma. Singurele dați in care ejaculez este atunci când dorm..
trebuie sa Menționez ca nu am avut contact sexual pana acum. Mulțumesc frumos
0
30-07-2019, ora 11:45
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Lipsa ejacularii poate avea mai multe cauze. E vorba fie de o inhibiție sexuala, fie de o inhibiție data de medicamente antidepresive și antipsihotice, fie de un obstacol la nivelul canalului ejaculator, fie de leziuni ale maduvei spinarii. E nevoie atat de o evaluare la un urolog cat si de o discutie cu un psihosexolog.
Dat fiind ca la tine se produce o ejaculare in timpul somnului e destul de probabil sa fie vorba de prima varianta: inhibitia sexuala

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •