nu pot sa mananc... | Forumul Medical ROmedic

nu pot sa mananc...

11-02-2009
sad_angel2007
Nu este medic/terapeut
sad_angel2007
Am 21 de ani 1, 55 si cam 40 de kg...locuiesc cu prietenul meu numai k el lucreaza si este cu mine numai sfarsitul de saptamana si cand e el mananc pt k ma obliga si nu pot manca mult pt k mi se face greata...eu vreau sa ma ingras numai k nu am chef sa mananc nu stiu ce pot sa am...nu imi place nimik k sa pot manca, nu stiu ce sa mai fac pt k sunt foarte slabita, am o gramada de nervi...ma enervez foarte repede, ce sa fac? k sa pot scimba asta?
10 comentarii
0
11-02-2009, ora 16:02
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
si eu ma confrunt cu aceasta problema, dar mie imi piere pofta de mancare de la un medicament, ca efect secundar.
daca zici ca iti este greata, s-ar putea sa fie fie de la fiere, fie pe fond nervos. Fumezi cumva? dar cafea bei?
Ia pentru inceput niste vitamine, Supradin sau macar eurovita.
Ce ar fi sa mergi la medicul de familie si sa ii povestesti acestea, te va indruma mai bine.
Sanatate multa!
0
11-02-2009, ora 16:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Foarte corect ce ti-a spus Anastasia! Poate fi de la colecist sau pe sistem nervos. In orice caz, fa-ti o ecografie sa vezi cum stai cu organele si du-te la un laborator de incredere si fa-ti o analiza din scaun sau sange (de preferabil prima, este cea mai relevanta!) care sa arate daca ai in stomac Helicobacter pilory. Poate da senzatiile descrise. De asemenea, TSH, tot din sange arata daca ai probleme cu tiroida. Daca-i pe fond psihic, trebuie sa vezi ce anume te frustreaza, de unde revine refuzul de a te alimenta. Sanatate deplina!
0
11-02-2009, ora 18:40
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Consulta medicul de familie sau pe cel internist. Dupa cum ti-au spus si Anastasia&Teosophia, s-ar putea sa ai o diskinezie biliara care sa iti provoace acele stari de greata cvasipermanente, sau chiar o problema pe fond nervos, precum anorexia psihogena.
Iti recomand Supradyn forte - comprimate efervescente (doua pe zi, cu 30 de minute inainte de masa) si pentru starile de greata Anghirol (un supliment care contine anghinare cu efect colagog si coleretic - 3 cps de 3 ori pe zi, cu 15-30 de minute inainte de masa). Laptisorul de matca este foarte bun, ca de altfel si unele shake-uri cu aminoacizi (L-tryptofan, L-arginina, L-valina, L-izoleucina, L-histidina, L-prolina etc.), preum si unele extracte din plante amestecate de genul blend-ului, cu minerale (zinc, mangan, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, sodiu etc.).

Numai Bine si multa sanatate!
0
12-02-2009, ora 14:53
sad_angel2007
Nu este medic/terapeut
sad_angel2007
Multumesc pentru sfaturile voastre, ieri am foat la farmacie si mi-au dat niste ampollas de Dynamogen..trebuie sa le iau d 3 ori pe zi inainte de mancare.si eu cred k as avea ceva pe baza nervoasa...am sa ma duk la medicu d familie k sa vad ce pot avea...am uitat sa va spun k eu stau in Spania.aici nu sunt chiar la fel pastilele nu au aceeasi denumire...multumesc mult pt sfaturi..
0
12-02-2009, ora 15:30
sad_angel2007
Nu este medic/terapeut
sad_angel2007
miu anastasia..nu fumez si nici nu beau cafea...
0
26-04-2009, ora 18:12
nina69
Nu este medic/terapeut
nina69
si eu sunt de acord cu Nick.trebuie sa cumperi shake-uri cu aminoacizi de la farmacie si neaparat trebuie sa iei suplimente alimentare.scrie cum te mai simti.
0
27-04-2009, ora 12:08
sad_angel2007
Nu este medic/terapeut
sad_angel2007
Buna tuturor multumesc pt raspunsurile voastre sunt mai bn, am inceput sa mananc, ma simt mai bn, am pofta d mancare..
0
27-03-2010, ora 13:56
omnia
Nu este medic/terapeut
omnia
Buna! si eu am probleme cu alimentatia, daca imi citeste cineva comentariul si are idee despre ce poate fi vorba, pentru ca de multe ori raspunsul la o intrebare poate veni de unde te astepti mai putin. asadar, sa incep..tratezo forma usoara de depresie si stiu ca unul dintre simptome este apententa, dar...mai sunt cateva amanunte. depresia a debutat cu o alta suferinta:TBC, in timpul tratamentului tuberculostatic am facut hepatita medicamentoasa..imaginati-va 8n luni de tratament...:P nu mancam decat pastile in primele lui si am ajuns la perfuzii.. Bun, ideea este ca nu imi revin cu alimentatia..celelalte au trecut sau sunt pe cale sa treaca.. as lua si eu niste suplimente din farmacie dar nu stiu pe ce sa ma bazez...am inteles ca de folos este B-Complex.. si sa specific ca NU BEAU! NU FUMEZ!(nu am fumat si nu am baut niciodata) NU PIERD NOPTILE! INCERC SA MANANC SANATOS(legume, fructe, lactate, carne-mai putina :P, evit junk-food etc). MULTA SANATATE TUTUROR!!! PS: am 22 de ani
0
22-04-2010, ora 10:50
monicamm85
Nu este medic/terapeut
monicamm85
Pentru ingrasare exista anumite combinatii de alimente care pot fi de folos... Eu am consultat un site de medici care are ratinguri ai am gasit acolo o serie de sfaturi care mi s-au parut utile. Insa combinatiile sunt orientative, daca problemele persista poate ar fi indicat un consult si niste analize specializate care sa va orienteze in rezolvarea problemei. Cauzele pot fi afectiuni psihice, depresii mai grave. De aceea, este indicat ca inainte de toate sa consultati un specialist. De asemenea, este important si la ce medic mergeti.
0
23-03-2011, ora 10:13
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Mergi la un medic sa iti prescrie o reteta, ceva pentru pofta de mancare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: