Nu pot tine urina
Buna ziua. Sint femeie de virsta a treia. Am probleme cred eu cu vezica urinara.
Urinez mai des sau mai rar, in functie de cit lichid beau. Dar, in momentul in care trebuie sa merg la toaleta, nu mai pot astepta nici 1/2 de minut. Atunci trebuie sa fiu deja in baie. Daca nu, fac tot pe mine, nu scap doar citeva picaturi. Nu scap nimic atunci cind tusesc sau stranut. Mentionez ca nu am fost racita niciodata in zona genitala-renala. Nu credeti? Ba asa este pentru ca am avut grija mereu. Nu am pietre, nisip, nimic. Am fost la urologie, mi-a dat un medicament care m-a blocat complet. In 2 zile nu mai urinam nimic. Am renuntat dar nici nu m-am mai intors la medic. Vreau un sfat, o sugestie, va rog.
Urinez mai des sau mai rar, in functie de cit lichid beau. Dar, in momentul in care trebuie sa merg la toaleta, nu mai pot astepta nici 1/2 de minut. Atunci trebuie sa fiu deja in baie. Daca nu, fac tot pe mine, nu scap doar citeva picaturi. Nu scap nimic atunci cind tusesc sau stranut. Mentionez ca nu am fost racita niciodata in zona genitala-renala. Nu credeti? Ba asa este pentru ca am avut grija mereu. Nu am pietre, nisip, nimic. Am fost la urologie, mi-a dat un medicament care m-a blocat complet. In 2 zile nu mai urinam nimic. Am renuntat dar nici nu m-am mai intors la medic. Vreau un sfat, o sugestie, va rog.
2 comentarii
Ar fi de dorit sa va intoarceti la medicul urolog care v-a prescri tratamentul si care va poate sfatui in privinta explorarilor ulterioare (urologice, ginecologice, neurologice)
Buna ziua! Si eu si mama ne-am confruntat cu aceasta problema. Am folosit medicamente, insa din pacate multe dadeau reactii adverse neplacute, asa cum ati intampinat si dvs. Noi am incercat si tratamente nemedicamentoase si am cumparat un dispozitiv care se introduce in vagin si care ajuta la reintarirea muschilor de acolo. Am fost cam sceptica la inceput, insa a functionat dupa cateva luni. Medicul ginecolog mi-a recomandat dispozitivul Boltex pentru incontinenta urinara. Boltex Inertial se numeste, daca vreti sa incercati. Eu il recomand cu caldura pentru ca sincer m-a ajutat. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2incontinenta urinara la adolescent
- 4incontenenta urinara
- 2inconstienta urinara
- 2Fiica mea in varsta de 16 ani are mari probleme urinare.
- 3urinari inconstiente la 10 ani
- 2sotul meu urineaza in timpul noptii fara sa-si dea seama
- 7incontinenta urinara batrani
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 11Probleme la urinare
- 0Incontinenta urinara
- 9incontinenta urinara si anala
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1Incontinenta urinara mai ales dupa urinare.
- 2Am usturimi si incontinenta urinara si doctorii nu stiu ce tratament sa imi dea
- 0Prolaps uterin si incontinenta urinara
- 1Durere rinichi, incontinenta urinara
- 2Enurezis diurn si nocturn la un copil de 6 ani
- 2Pierdere urina
Mai multe informații despre: Incontinenta urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: