Nu pot tine urina

15-05-2016
Dana/2
Nu este medic/terapeut
Dana/2
Buna ziua. Sint femeie de virsta a treia. Am probleme cred eu cu vezica urinara.
Urinez mai des sau mai rar, in functie de cit lichid beau. Dar, in momentul in care trebuie sa merg la toaleta, nu mai pot astepta nici 1/2 de minut. Atunci trebuie sa fiu deja in baie. Daca nu, fac tot pe mine, nu scap doar citeva picaturi. Nu scap nimic atunci cind tusesc sau stranut. Mentionez ca nu am fost racita niciodata in zona genitala-renala. Nu credeti? Ba asa este pentru ca am avut grija mereu. Nu am pietre, nisip, nimic. Am fost la urologie, mi-a dat un medicament care m-a blocat complet. In 2 zile nu mai urinam nimic. Am renuntat dar nici nu m-am mai intors la medic. Vreau un sfat, o sugestie, va rog.
2 comentarii
0
29-08-2016, ora 06:16
Dr. Rosu Corina Mariana
Nefrologie, Bacau
Dr. Rosu Corina Mariana
Ar fi de dorit sa va intoarceti la medicul urolog care v-a prescri tratamentul si care va poate sfatui in privinta explorarilor ulterioare (urologice, ginecologice, neurologice)
0
17-01-2018, ora 23:14
corinamares
Nu este medic/terapeut
corinamares
Buna ziua! Si eu si mama ne-am confruntat cu aceasta problema. Am folosit medicamente, insa din pacate multe dadeau reactii adverse neplacute, asa cum ati intampinat si dvs. Noi am incercat si tratamente nemedicamentoase si am cumparat un dispozitiv care se introduce in vagin si care ajuta la reintarirea muschilor de acolo. Am fost cam sceptica la inceput, insa a functionat dupa cateva luni. Medicul ginecolog mi-a recomandat dispozitivul Boltex pentru incontinenta urinara. Boltex Inertial se numeste, daca vreti sa incercati. Eu il recomand cu caldura pentru ca sincer m-a ajutat. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Incontinența urinară la bărbați
  • Sfaturi în caz de incontinență urinară
  • E normal să scapi urină?
  •