nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
am intertinut relatii sexuale cu prietena mea, si nu am folosit ultima data prezervativ. nu am ejaculat, dar totusi exista vreo posibilitate sa ramana insarcinata? va rog astept raspuns k suntem cam speriati
3 comentarii
Daca sigur nu ai ejaculat, atunci nu prea ai de ce sa iti faci probleme. totusi pe data viitoare ar fi mai bine cu decat fara :P take care...bye
pai..nu e chiar asa me_vs_life.pentru ca inainte de sperma propriu zisa iese un lichid seminal care deasemenea contine sperma.se poate ramane si din ala, eu am patit-o pe pielea mea.insa, daca ea nu are nici un simpton, cred ca e ok.totusi, daca nu ii vine menstruatia va fi o problema.sa va invat ceva.in caz ca ii intarzie menstruatia, exista ceva ce poate face.dupa 2 zile de intarziere(dar nu mai mult), face o baie fierbinte, ia vreo 10 aspirine(nu te speria, caci nu va pati nimic)apoi mai face o baie fierbinte.si ii va veni sigur menstruatia, iar daca este cumva gravida ovulul fecundat va iesi(eu am incercat asta de multe ori)daca totusi se mai intampla, cumpara-i pastila de a doua zi:POSTINOR.insaa aveti grija caci aceasta pastila se poate lua doar de 2 ori in viata.nu este adevarat ca se poate lua o data pe luna sau pe saptamana.ci doar de 2 ori in viata.daca este luata mai des poate afecta o sarcina care chiar o doriti, sau ii poate afecta chiar sanatatea iubitei tale.asa ca aveti grija.si daca v-ati saturat de prezervatic puteti folosi ovule:CONTRACEPTEN sau anticonceptionale cu efecte secundare foarte mici:MARVELON 28.Succes.
ms mult pt raspuns.se pare k pana la urma i-a venit menstruatia, deci totul e ok.multumesc mult ink o data. o sa tinem cont de sfat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1E mai sigur prezervativul?
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 3Am lasat-o gravida??
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 4Poate ramane insarcinata?
- 4Exista un risc de sarcina?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 3Pot fii insarcinata???
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 0Sunt însărcinată?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: