nu simt nimic la penetrare

23-04-2012
Allexis
Nu este medic/terapeut
Allexis
In timp ce fac dragoste cu partenerul meu nu simt nimic la penetrare. La fel a fost si cu fostii parteneri. Ma umezesc, clitorisul se excita de la cunilingus dar la penetrate nu simt nimic. Pot avea ceva probleme cu muschii vaginului? sau cu sensibilitatea lui? Inainte cind ma masturbam vaginul era foarte receptiv si stiu ce ar trebui sa simt. Deci mentionez am primit placeri vaginale inainte doar in timpul masturbarii, la penetrare nu. Apoi o perioada am avut cistita, o perioada de vreo 4-5 luni, deoarece lucram la frigidere si cit nu ma lecuiam raceam din nou(eram racita foarte tare). Apoi mam lecuit nu mai tin minte daca pin la urma dar simptomele au disparut de cistita, odata cu acestea a disparut si placerea in timpul masturbarii (punctul G). Cistita putea sa imi afecteze cumva sensibilitatea puntului G? Sau de ce nu pot primi placere la penetrare? Va rog ajutor este foarte important.
5 comentarii
0
24-04-2012, ora 22:53
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă înţeleg bine, nu este vorba de anorgasmie, ci de frigiditate (lipsa plăcerii). Acest lucru nu are legătură cu cistita. Poate avea sau nu poate avea legătură cu masturbarea. În orice caz, vă recomand ca alternativă de primă alegere tratamentul homeopatic.Este singurul cu care am avut succese în asemenea cazuri. Pe de altă parte, şi psihologii se laudă că au, uneori, succese cu metodele lor.
0
21-06-2012, ora 02:36
Alexandra7466
Nu este medic/terapeut
Alexandra7466
Buna !Ma numesc Alexandra si am 18 ani, am contact sexual de la 16 ani si nu simt si nu am simtit nimic niciodata in timpul penetrarii!Am avut chisturi ovariene acum 2 ani dar le-am tratat-pot fi si acestea o problema?Daca nu simt nimic pot ramane insarcinata?
0
10-07-2012, ora 22:24
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Da, poti ramane insarcinata daca nu simti nimic.
0
26-03-2020, ora 13:11
Ioana Maria
Nu este medic/terapeut
Ioana Maria
Buna ! am 18 ani și am o relație de 2 ani și ceva cu prietenul meu, de când mi am început viața sexuală, nu simt plăcere in timpul penetrării, decât prin “joaca”, decât dacă ma stimulează el, și tot așa, dar când ajungem in timpul penetrării, nu simt nimic. Menționez ca este primul baiat cu care am avut relații intime.
Am fost și la ginecolog, am niște chisturi ovariene, mici, care nu ma afectează, durere in timpul actului nu am, deci nu vad care ar fii problema. Infecții vaginale nu am..
Ar putea exista vreo soluție ? Nu știu ? Spre ex niște medicamente ? Ceva ? Va rog sa ma ajutați !
0
16-05-2023, ora 17:19
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
Schimba direcția încearcă cu fetele, joacă-te cu jucăriile sexuale, încearcă alți bărbați. Încearcă și joacă-te cu pussy lasă rușinea și fii dezinvolta. Uita de religie și de ce ti-au zis alții și fa cum vrei tu cum îți place ție. Intelegi da ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •