nu stiu ce sa cred: a observat o sangerare, nu e ciclu

19-02-2011
cori13
Nu este medic/terapeut
cori13
Acum aproximativ 2 saptamani am inceput sa fac sex dupa o perioada de pauza de aproximativ 3 luni. Am folosit prezervativ in majoritatea timpului, dar ultima oara acum 2 zile cand aproape am terminat "ma jucam" cu prietenul meu si el imi introducea degetele in vagin cand a observat o sangerare, am crezut k mi-a venit ciclu pentru ca luna asta nu mi-a venit, tin sa precizez ca nu imi vine regulat, cateodata nu imi vine 2 luni..., si sangerarea nu a fost din cauza ciclului pentru ca de atunci nu mi-a mai curs nici un strop. Ce ar putea fi? Nu as vrea sa ma duc la ginecolog pentru ca sunt minora si parintii nu stiu ca nu mai sunt virgina.
5 comentarii
0
19-02-2011, ora 22:06
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ia-ti de la farmacie test de sarcina, e ieftin, poate esti insarcinata. Ai grija, daca ai menstruatia neregulata, fa-o numai prezervativ. La ginecolog poti sa te duci chiar daca esti minora, consultatia e confidentiala, nu afla parintii tai.
0
20-02-2011, ora 03:31
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
esti minora dar ti-ai inceput viata sexuala, deci trebuie sa incepi sa mergi la ginecolog ce legatura are asta cu parintii tai
E sanatos pentru tine sa mergi
0
21-02-2011, ora 02:18
rezolva_problemele
Nu este medic/terapeut
rezolva_problemele
Cel mai bine este sa ai o stransa legatura cu parintii tai. Cu siguranta ei doresc ca tu sa fii virgina, tocmai pentru a te ferii de o eventuala sarcina nedorita. Acum, ca nu mai esti, ei te vor sfatui cum sa te feresti de acest mare necaz care paste orice adolescenta teribilista. Vorba aceea "a venit dadanacu, te-a luat dracu!" Oricum ar fi, te asigur ca parintii tai vor intelege si cu siguranta NU te vor pedepsi. De asemenea, fuga la doctor.
Dar cada in continuare te ascunzi si esti grea, si te trezesti cu copil in toamna, cu siguranta vei avea parte de o pedeapsa strasnica, cel putin de la viata, daca nu si de la parinti, intrucat tu acum nu esti pregatita sa ai grija si sa intretii un copil mic, si nici nu vei fii in viitorul apropiat, poate abia dupa 30 de ani cand vei avea o cariera solida si o caznicie strasnica cu un barbat dintr-o bucata.
Nu mai sta pe ganduri.
0
22-02-2011, ora 10:16
cori13
Nu este medic/terapeut
cori13
Multumesc pentru sfaturi. Mi-a venit deci se pare ca nu sunt insarcinata, o sa merg totusi la ginecolog, multumesc inca o data. o zi buna
0
26-02-2011, ora 20:37
rezolva_problemele
Nu este medic/terapeut
rezolva_problemele
Du-te si vorbeste si cu parintii.
Faptul ca ti-a venit ciclul nu e o garantie ca nu esti insarcinata.
Unele femei s-au trezit ca sunt insarcinate abia cand au nascut. Deci fii f prudenta. Foloseste anticonceptionale. De asemenea, daca se Doamne fereste se mai intampla sa faci neprotejat foloseste test de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • Secreții (scurgeri) vaginale albicioase - normale sau nu?
  •