Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 3ultima pastila
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 6anticonceptionalele pot deregla metabolismul?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 5anticonceptionale desorelle
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 20Anticonceptionale
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 2inlocuire anticonceptionale
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 1Administrare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: