Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 3Inceperea celei de-a doua folii de fara pauza de 7 zile
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 4Ce fel de anticonceptionale sa folosesc?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 11Anticonceptionale DIANE 35
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5sunt insarcinata ?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 2contraceptive Melleva 35
- 5rezultat ecografie san
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 4Nu am luat anticonceptionale corect
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: