Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3protectia in prima zi de Logest (a doua luna de tratament)
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 33Nelamuriri Artizia
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 4anticonceptionale
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 2anticonceptionale luate corect!
- 1am intarziat prima pilula
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 0Am inceput gresit utilizarea anticonceptionalelor Yaz
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: