Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot sa iau anticonceptionale?
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 3karissa - cum se iau?
- 7Curatire genitala
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 1anticonceptionale
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
- 1Pastila luata cu intarziere!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: