Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Contraceptive si noduli la sani
- 11pastila problema!!!
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 3Melleva - informatii
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 6hirutism
- 4a cata pastila?
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 10anticonceptionale desorelle
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 12pot ramane insarcinata?
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 1Administrare anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: