nu stiu ce sa fac??? nu stiu sigur daca sa iau pastila de a doua zi

07-03-2012
mihaela_simion
Nu este medic/terapeut
mihaela_simion
asaeara am avut un contact sexual.nu stiu sigur daca mi a scapat sperma in vagin si daca sunt fertila in perioada asta.. ultima menstruatie am avut o pe 13 feb 2012, penultima pe 15 ian 2012 si pe 21dec 2011...mi am facut un test de fertilitate dupa net..dar nu sunt ff sigura...nu stiu sigur daca sa iau pastila de a doua zi...ma poate ajuta cineva cu un sfat?multumesc
3 comentarii
0
08-03-2012, ora 03:18
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Reiese că eraţi după perioada fertilă. Prin urmare, nu merită să vă expuneţi sănătatea luând pilula de a doua zi.
0
08-03-2012, ora 10:48
mihaela_simion
Nu este medic/terapeut
mihaela_simion
va multumesc !
0
26-04-2012, ora 15:14
anonimblue
Nu este medic/terapeut
anonimblue
Buna! Intretin relatii sexuale cu prietenul meu de cateva luni si niciodata pana aku nu ne am protejat dar parca ma ingrijoresc deoarece in ultimile 3 luni chiar dak nu s a intamplat nimic intre noi mi a intarziat ciclu vreo 3 zile desi de la incput nu am avut ciclu regulat dar intarzia numa vreo zi, niciodata nu s a terminat in mine de fiecare dat s a sters cu ceva si erau momente cand dupa cateva minute continuam.au inceput sa mi creasaca sani credeti ca e posibil sa fi ramas insarcinata acum trei luni?dureri nu prea am avut erau zile cand ma simteam ciudat dar nu neaparat simtome de sarcina.credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez si sa mi fac un test de sarcina?am stat linistita pana acum pentru ca ciclu a continuat sa mi vina dar eu ma ingrijorez in privinta sanilor
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici