Nu stiu daca se poate intampla ceva mai rau de atat
Buna seara.de un an de zile am o problema la urechea stanga in urma unei lovituri, am ramas cu o secretie interioara cu un miros neplacut. nu ma doare deloc urechea dar din pacate nu am ajuns deloc la medic si nici nu m-am interesat pana acum de ea.de atunci am folosit apa pentru a ma spala inauntru.am folosit si betisoare de urechi si atunci cand ma spalam, inauntru simteam o gaura interioara.am sa ma duc la medic, dar as vrea sa aflu cat este de grava situatia?va multumesc!
3 comentarii
este grava
ai otita supurata postraumatica.. cu perforatie de timpan... cu risc de mastoidita si meningita
Apa nu are ce cauta in ureche..niciodata... in cel mai bun caz.. apa oxigenata poate ajuta la eliminarea secretiilor pentru a preveni complkicatiile.
este necesara internare in clinuca orl..unde dupa aspiratie a secretiilor si consult la microscop o sa stii da a se trateaza sau e necesara interventie chirurgicala
ai otita supurata postraumatica.. cu perforatie de timpan... cu risc de mastoidita si meningita
Apa nu are ce cauta in ureche..niciodata... in cel mai bun caz.. apa oxigenata poate ajuta la eliminarea secretiilor pentru a preveni complkicatiile.
este necesara internare in clinuca orl..unde dupa aspiratie a secretiilor si consult la microscop o sa stii da a se trateaza sau e necesara interventie chirurgicala
Multumesc mult domnule dr.dar as mai avea o intrebare.mai este o saptamana pana ajung in tara sa ma duc la medic si as vrea sa aflu cum si daca pot sa scap de mirosul acesta neplacut al urechii atata timp cat nu folosesc apa deloc sa o curat.astept din nou un raspuns va rog mult.va multumesc!
cu apa oxigenata si solutii pe baza de alcool
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25tiuit in urechi
- 2Gaura in ureche
- 3Am fost diagnosticata cu otita cu 2 ani in urma
- 6Poate dauna urechii-timpanului mirosul de spirt inspirat?
- 14Peobleme cu urechile
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 14ureche
- 16Timpan spart?
- 10Otita la adulti
- 6Mi-a intrat o insecta in ureche
- 5durere ale urechii !!!... sa fie otita ???
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 8probleme de auz si conjunctivita
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 10TImpan 'afundat' lipit de nicovala
- 4durere de ureche.. medic neurolog sau homeopat?
- 2Durere in ureche otita medie supurata
- 2Senzatie de apa in urechi
- 3Scurgeri ale urechii abundente in fiecare dimineata
- 6Problema Ureche interna/medie
Mai multe informații despre: Ingrijirea urechii Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: