Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei

Biopsia am facut-o in urma unei hemoragii, iar la controlul medical mi s-a pus diagnostinul de metroragii...hiperplazie de endometru.chist ovarian - endometru
Descriere microscopica: 'Cheaguri fibrino-hematice cuprinzand fragmente de endometru cu glande sub stimul estrogenic, corion cu zone laxe, zone cu proliferare fibroblasto-fibrocitara si sufuziuni sangvine, respectiv mici fragmente de endocol cu arii intinse de metaplazie scuamoasa imatura si matura si discret infiltrat inflamator polimorf'
Oare ce ar trebui sa inteleg din toate astea?
Descriere microscopica: 'Cheaguri fibrino-hematice cuprinzand fragmente de endometru cu glande sub stimul estrogenic, corion cu zone laxe, zone cu proliferare fibroblasto-fibrocitara si sufuziuni sangvine, respectiv mici fragmente de endocol cu arii intinse de metaplazie scuamoasa imatura si matura si discret infiltrat inflamator polimorf'
Oare ce ar trebui sa inteleg din toate astea?
1 comentarii

Buna ziua,
Cel mai corect este ca interpretarea rezultatelor de la testul histopatologic de la biopsie sa fie efectuat de catre medicul care a practicat biopsia iar impreuna cu acesta sa decide-ti ce aveti de facut in continuare.
O zi excelenta!
Cel mai corect este ca interpretarea rezultatelor de la testul histopatologic de la biopsie sa fie efectuat de catre medicul care a practicat biopsia iar impreuna cu acesta sa decide-ti ce aveti de facut in continuare.
O zi excelenta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 3operatie in timpul sarcinii
- 13Chist ovarian
- 2chist ovarian spart-rupt
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 5Chist ovarian!!!
- 2Chist ovarian- tratament sau operatie?
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 0Chist pe ovar
- 4Cerazette
- 5chist adenom de ovar
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 2Sarcina si chist ovarian
- 4chist ovarian sau sarcina
- 5endometriom ovar drept
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 0chist ovarian
- 0Chisturi endometriotice si tratament cu Visanne
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 2Chist ovarian hemoragic?
Mai multe informații despre: Chistul ovarian endometru
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: