Nu vad bine cu ochiul drept
imi obosesc des ochii cu lucrul la calculator si se intimpla ca nu puteam distige imaginile la departare, dar era o problema care trecea peste un timp scurt dupa ce oboseala trecea
cu citeva zile in urma, cind am incercat cu fiecare ochi aparte sa focusez doua obiecte, unul in apropiere si altul la departare, am observat ca cu ochiul drept nu pot vedea clar obiectul indepartat, iar cu ochiul sting fara probleme le vad pe ambele
cind privesc cu ambii ochi, imaginea o vad clara independent de departare
e nevoie de ochelari, sau este ceva pentru a lecui ochiul drept?
cu citeva zile in urma, cind am incercat cu fiecare ochi aparte sa focusez doua obiecte, unul in apropiere si altul la departare, am observat ca cu ochiul drept nu pot vedea clar obiectul indepartat, iar cu ochiul sting fara probleme le vad pe ambele
cind privesc cu ambii ochi, imaginea o vad clara independent de departare
e nevoie de ochelari, sau este ceva pentru a lecui ochiul drept?
2 comentarii
Trebuie sa faci un consult oftalmologic complet, cu refractie dupa cicloplegie, examenul polului anterior, examenul fundului de ochi; iti recomand si ochelari cu filtru pentru calculator; numai bine
Cred ca deja ai fost la oftalmolog pt consultatie.nu are rost sa nu mergi caci ti se poate agrava...si cu ochii nu-i de joaca.eu am pe cineva care e orb.si stiu ce inseamna...asa ca fuga la control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Pete negre in campul vizual
- 4vad an ceata si nu resesc sa citesc literele mici si mari
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 3Biluta in ochi
- 5Ochi supra solicitati
- 9Vad linii strambe
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 0Vederea incetosata
- 0Tobradex - vedere incetosata
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 0Vedere in ceata
- 3ameteala si vedere incetosata
- 0Vedere incetosata, insotita de durere si lacrimare
- 2tremurat vedere
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 7Stari ciudate
- 4uneori probleme de vedere
- 3Tulburari de vedere
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: