numai pot sa merg nici pe strada

02-11-2012
finetti10
Nu este medic/terapeut
finetti10
buna ziua am si io o mare problema si v-as fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi iata ce am facut am fost diagnosticat cu nistacmus la ambii ochii e vorba de un joc foarte mic si a trebuit sa port ochelarii un an de zile cam din aprilie 2011 pana in ianuarie 2012 eh din tot acest timp am facut prostia de i-am purat pe varfu nasului si in tot acest timp io m-am uitat peste ei cred ca mi-am fortat vrun nerv ceva al globului ocular din ce am citit io pe net si acum ma simt foarte prost imi da niste senzatii foarte urate parca ochii nu ar fi concomitenti cu gura de exemplu vorbesc cu cineva si ochii mei se uita in alta parte si am o mare problema ca numai pot inchide ploapele nici cand vreau sa citesc ceva sa duc privirea in jos si cand vreau sa ma culc am mari dureri de ochii si de cap ca nu mi se inchid ploapele le inchid fortat pe jumate si imi tremura de numai pot :(si mai imi dao senzatia foarte urata cum ca as fi avut fruntea 'dezlipita de gura ' si sincer sa va zic numai pot merge nici pe strada parca toata lumea ar fi egala si yo as merge cum s-ar zice cu fruntea sus ce sfaturi puteti sa imi dati pentru ochii sau unde sa ma duc ? o clinica buna sau un oftalmolog bun ?
2 comentarii
0
02-11-2012, ora 16:35
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.se numeste nistaGmus, nu nistacmus
2.nu te-ai saturat sa postezi de luni de zile aceeasi intrebare si sa nu-ti raspunda nici un medic?
3.ti s-au dat multe sfaturi folositoare...le-ai urmat?NU...atunci de ce mai ceri ajutorul?
4.daca-ti schimbi numele crezi ca ajuta cu ceva?
4.ceri numele unei clinici sau a unui oftalmolog, dar nu precizezi de unde esti.daca esti din bucuresti si ti se spune un nume din timisoara mergi acolo?
5.mergi omule la primul oftalmolog care-ti iese in cale si rezolva problema, ca pe noi ne-ai zapacit de cap.
0
02-11-2012, ora 18:04
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ai avut si tu rabdare sa scrii asa cum am avut si altii, dar degeaba. Omul e chitit sa scrie macar de doua ori pe saptamana. Nu intelege sa-si ia tratamentul pentru tiroida si pe cel dat de psihiatru ca sa se simta mai bine. Mi-a parut rau pentru el, dar e compulsiv si chiar neserios in raport cu cei care chiar i-au scris indicatii utile.
Deci, , , , asteptam urmatorul mesaj in care "eh, i se desprinde creierul de gura".
Te resalut si un week-end bun, bestyutza!

DU-TE LA MEDIC SAU IA-TI TRATAMENTELE DACA VREI SA TE SIMTI MAI BINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns