nuvaring - perioada de pauza

29-07-2013
Alyna24
Nu este medic/terapeut
Alyna24
buna ziua. folosesc nuvaring de aprox un an si nu am avut niciodata probleme. Luna aceasta as vrea sa plec la mare si exact perioada in care as putea sa-mi iau liber de la servici se suprapune cu saptamana de pauza pe care ar trebui sa o fac cu nuvaring. Am citit ca se poate introduce un nou inel in momentul in care il scot pe cel vechi si nu as avea menstruatie in luna respectiva. Totusi mi se pare putin riscant sa fac lucrul acesta. Ma gandeam daca as putea scoate inelul la 2 saptamani in loc de 3 si sa-mi grabesc menstruatia cu o saptamana si sa introduc un nou inel la interval de o saptamana din momentul scoaterii a celui vechi. As dori sa-mi dati un sfat cum ar fi mai bine ppentru organism si binenteles sa fiu si protejata in toata aceasta perioada. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul