o boala de piele.
Buna Ziua, am 30 de ani, Am si eu o problema in urma cu cativa ani am avut un cos pe spate langa umar, lam stors si sa facut ca un fel de buba si a inceput sa creasca cate un pic cate un pic, a ajuns ca la vro jumatate de centimetru de culoare vanata e ca un fel de carne moarta nu iasa lichid nu iasa nimic din ea, acum de o saptamana am mai avut un cos pe brat tot asa lam stors si a cam inceput sa se faca tot ca al dupa spate, si sunt tare speriat nu sti ce o fi, daca puteti sa imi spuneti si mei cine stie ce o fi si ce pericol prezinta, multumes
2 comentarii
Buna ziua,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
Ma numesc Cristina si de 2luni miau aparut niste pete pe maini rosi cu mijlocul alb apoi sau facut toate albe.Am luat nizoral pastile 10zile si unguient, am fost la dermatolog si mi-a dat canespor crema, triderm crema, terbisil pastile timp de 15 zile, dar nu vad nici un rezultat.Va rog mult sa imi spuneti ce sa mai iau, cu ce sa mai dau pt.a disparea acele pete, este o boala contagioasa?Va multumesc mult.CRISTINA
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 10Cojirea pielii pe degete
- 3Mancarimi in zona gatului, a cefei, a mainilor
- 22pete maronii pe corp
- 6mancarime pe brate, burta... mai mult seara
- 6mancarimi de piele
- 7intepaturi ale pielii
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 7mancarime a pielii
- 6pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente
- 4transplant piele
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 15pete pe corp
- 4Mancarimi intense de piele dupa fiecare dus - insa numai cu apa de acasa!
- 1Piele insensibilă
- 1Piele penis
- 21senzaţii arsuri piele
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: