o boala de piele.
Buna Ziua, am 30 de ani, Am si eu o problema in urma cu cativa ani am avut un cos pe spate langa umar, lam stors si sa facut ca un fel de buba si a inceput sa creasca cate un pic cate un pic, a ajuns ca la vro jumatate de centimetru de culoare vanata e ca un fel de carne moarta nu iasa lichid nu iasa nimic din ea, acum de o saptamana am mai avut un cos pe brat tot asa lam stors si a cam inceput sa se faca tot ca al dupa spate, si sunt tare speriat nu sti ce o fi, daca puteti sa imi spuneti si mei cine stie ce o fi si ce pericol prezinta, multumes
2 comentarii
Buna ziua,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
Ma numesc Cristina si de 2luni miau aparut niste pete pe maini rosi cu mijlocul alb apoi sau facut toate albe.Am luat nizoral pastile 10zile si unguient, am fost la dermatolog si mi-a dat canespor crema, triderm crema, terbisil pastile timp de 15 zile, dar nu vad nici un rezultat.Va rog mult sa imi spuneti ce sa mai iau, cu ce sa mai dau pt.a disparea acele pete, este o boala contagioasa?Va multumesc mult.CRISTINA
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 6Piele de gaina
- 12am niste pete pe corp
- 5umflatura rapida a pielii dupa zgariere sau frecare, scarpinare.
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 9crema - factor de protectie solara
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 7Mancarimi dupa baie
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 3obraji asprii la bebe
- 5pete rosii pe piele
- 4cancer de piele?
- 4m-am oparit cu apa fiarta
- 4Piele dura scrot (piele galbenuie, rosie) + durere tibie
- 21senzaţii arsuri piele
- 1toxidermie?
Mai multe informații despre: Pielea