o boala in plus...anexita
Acum cateva luni eram un om perfect sanatos, sau cel putin nu aveam simptome care sa-mi atraga atentia ca ar fi ceva in neregula cu mine. Acum 3 sapt am fost diagnosticata cu sindrom de intestin iritabil pt care mi s-a prescris spasmomen si sab simplex. Nu imi dau seama daca s-a rezolvat ceva pt ca de o sapt am dureri groaznice in partea dreapta a abdomenului pe care le-am pus pe seama sci. Sambata am ajuns la urgenta pt ca muream de durere, am facut o ecografie si mi-au iesit la iveala niste pietre la rinichiul drept si atat. D-na dr a spus ca e vb de anexita, sa iau flamexim deocamdata si sa merg la ginecolog. Astazi este luni dar mie mi-a venit ciclul si am amanat vizita la ginecolog. Am luat flamexin far degeaba, am niste dureri ingrozitoare.
Sper sa ma ajute cineva cu un sfat pt ca ciclul meu dureaza 5 zile si asta e prima, gandul ca inca 4 plus cine stie cate alte zile o sa mai suport durerea asta imi umple ochii de lacrimi.
Multumesc, pt orice.
Sper sa ma ajute cineva cu un sfat pt ca ciclul meu dureaza 5 zile si asta e prima, gandul ca inca 4 plus cine stie cate alte zile o sa mai suport durerea asta imi umple ochii de lacrimi.
Multumesc, pt orice.
1 comentarii
buna sper ca problema ta sa rezolvat ? a-mi dau seama si stiu ce anseamna durerile pt ca le am si eu an fiecare luna.mergi mai departe la control.sper ca totul sa fie bine.multa sanatate,
Alte subiecte recente din această secțiune: