o chestie ciudata
Buna, am 26 de ani si mi-a inceput viata sexuala de la 18 ani. Am avut o viata sexuala activa timp de 3 ani...dupa care am intrerupt-o...avand ink 2 parteneri, , , dar de scurta durata.a fost ok sexul (mai ales cu primul partener) insa nu am avut niciodata orgasm. Tot incercand sa ma documentez am gasit diferite articole despre exercitiile Kegel. si acum vine partea ciudata.tot exersandu-le am avut orgasm...in timp ce urinam. Acum e tot mai des.dar din pacate in timpul actelor sexuale tot nu reusesc sa simt...nici vaginal, nici clitoridian...acest minunat orgasm...ce e neinregula cu povestea mea, e acesta un semn ca pot de fapt avea orgasm dar nu stiu cum si ce ma sfatuiti? multumesc!
1 comentarii
Desigur că a avea orgasm în timpul exerciţiilor reprezintă culmea posibilităţii de a avea orgasm. Trebuie făcut acelaşi lucru şi în timpul actului sexual, după un preludiu bun şi la cel puţin 10 minute după penetrare, de o intensitate progresivă (adik la început ca şi când ai vrea să întrerupi doar parţial jetul de urină). Un alt lucru care ar favoriza orgasmul într-un astfel de caz este penetrarea repetată (adică întreruptă înainte ca partenerul să ajungă la punctul de nonretur), a 2-a oară şi următoarele fiind ceva mai bruscă.
Succes !
Succes !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Orgasm prin sex oral vaginal
- 0Jet slab - 24 ani
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
- 8Fără orgasm.
- 3Lipsa orgasmului. Nu reușesc să obțin orgasm cu toate că simt plăcere în timpul actului sexual
- 1Orgasm în somn
- 1Ma scarpin - dau de orgasm?
- 5Penisul prea mare si vaginul mic! Contactul poate avea loc?
- 3Lipsa orgasmului
- 3Virginitate