o fi ceva grav?

12-11-2007
raull
Nu este medic/terapeut
raull
as vrea sa stiu daca cineva sa mai confruntat cineva cu problema urmatoare...in timpul somnului ma trezesc brusc cu o durere de cap...asa de odata de parca as primi o lovitura ceva de genul asta.ca o sagetare...nici nu stiu cum sa explic...mi se inpimpla rar...este ceva grav?..o fi pe fond de stres?astept raspun...multa sanatate
1 comentarii
0
17-11-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Este posibil ca si acesta sa fie un efect psihosomatic al anxietatii despre care vorbeai intr-un mesaj anterior.
Multe persoane diagnosticate cu anxietate acuza si dureri de cap, de la forme usoare, la forme foarte grave si complicate. Insa, pe masura ce tratamentul (medicamentos si/sau psihoterapeutic) isi face simtite efectele, aceste simptome dispar, odata cu celalalte manifestari neplacute.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul