o fi ceva grav?
as vrea sa stiu daca cineva sa mai confruntat cineva cu problema urmatoare...in timpul somnului ma trezesc brusc cu o durere de cap...asa de odata de parca as primi o lovitura ceva de genul asta.ca o sagetare...nici nu stiu cum sa explic...mi se inpimpla rar...este ceva grav?..o fi pe fond de stres?astept raspun...multa sanatate
1 comentarii
Este posibil ca si acesta sa fie un efect psihosomatic al anxietatii despre care vorbeai intr-un mesaj anterior.
Multe persoane diagnosticate cu anxietate acuza si dureri de cap, de la forme usoare, la forme foarte grave si complicate. Insa, pe masura ce tratamentul (medicamentos si/sau psihoterapeutic) isi face simtite efectele, aceste simptome dispar, odata cu celalalte manifestari neplacute.
Multe persoane diagnosticate cu anxietate acuza si dureri de cap, de la forme usoare, la forme foarte grave si complicate. Insa, pe masura ce tratamentul (medicamentos si/sau psihoterapeutic) isi face simtite efectele, aceste simptome dispar, odata cu celalalte manifestari neplacute.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica