O intrebare

17-08-2009
Steaua91
Nu este medic/terapeut
Steaua91
Buna Ziua,
Ma numesc Daniel, am 17 ani si sunt din Timisoara.De vreo 2 saptamani am niste probleme cu stomacul cred, am niste dureri logalizate in epigastru, sunt dureri foarte slabe si nu ma deranjeaza aproape deloc, insa ceea ce ma deranjeaza este ca am eructatii dese, balonari si sunete care se aud in partea stanga a abdomenului, cred ca de la colon deoarece sunetul este ca o vibratie si imediat dupa aceasta scot gaze si pe dos.Tot cand stau culcat seara se mai aud aceste sunete si uneori cand dorm pe stanga parca ii mai greu stomacul si rurerea este ca si o stare de rau la stomac.In timpul eructatiilor uneori vine si mancare in sus sau apa, si acum au aparut si dureri in gat.La doctor am fost si mi-a zis ca s-ar putea sa fie colon iritabil si sa am grija ce mananc.Eu nu fumez si nici nu beau, nimeni din familia mea nu bea sau fumeaza.Scaunele parca sunt mai dese si mai tari si parca mai calmeaza durerea.Ulcer nu cred ca am deoarece nu am avut arsuri sau dureri puterniceDurerea se mai ducea din epigastru in stanga si niciodata in dreapta.
2 comentarii
0
17-08-2009, ora 17:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna Daniel,
consulta te rog un medic homeopat si iti garantez ca te va vindeca in cel mult 7 zile si mai ales fara efecte adverse. In homeopatie sunt cunoscute aceste simptome cat si remediile care le vindeca si boala ta este usor de tratat, mai ales ca nu bei si fumezi !
Succes si spune-ne rezultatul si remediul pe care l-ai primit.
0
17-08-2009, ora 19:31
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daniel,
Fa-ti o endoscopie ca sa stii exact ce e cu stomacul, o ecografie abdominala, conteaza ce se vede in legatura cu colecistul (fierea), pancreasul, ficatul si o analiza pentru depistarea Helicobacter Pilory, din scaun sau sange. Simptomele par a fi date si de un colon iritabil deci vezi ce nu-ti prieste, elimina din alimentatie, la fel ca si stresul! Dar e bine sa stii exact tot tractul digestiv cum e.Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns