o intrebare care ink ma macina..ast un rasp cat mai curand

18-06-2008
tonny
Nu este medic/terapeut
tonny
la a 15-a pastila d novynette a prietenei am avut contact neprotejat in urma caruia am ejaculat in ea...cam in prima sapt a mai intarziat cu vre-o 45 min s ia o pastila dar p urma le lua corect.din cauza asta poate ramane insarcinata in urma contactului neprotejat sau s stam fara nici o grija ca totul va fi ok????am auzit ca nu ar fi nici o prb cu intarzierea pana al 12 ore dar totusi la 12 ore nu ar mai avea acelasi efect d mare d asta vrem parerea d-voastra!oricum mentionez ca
c dupa c am avut contatul la cateva ore a luat a 16-a pastila ca atunci
era ora stabilita.stam cu frica ca ea trb s plece din tara o luna si nu vreau ca s pateasca ceva, s ii fie rau p acolo iar eu s fiu departe de ea.ast un rasp cat se poate d rpd daca puteti VA MULTUMESC MULT
2 comentarii
0
18-06-2008, ora 00:00
tonny
Nu este medic/terapeut
tonny
mai mentionez ca nu i-a fost rau iar cam la 2 zile dupa contact i-a aparut o scurgere mai maronie deschis, cred ca e acel spotting.e ceva normal sau e deja ceva cu semn d intrebare?????oricum dupa contact a luat pastila la 23:00 ora fixa la care trb..multumesc ink odata..ast rasp voastre
0
18-06-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Din ceea ce spuneti prietena dumneavoastra a administrat corect pilulele deci nu trebuie sa va faceti probleme.
Toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul