o mica intrebare... poate doua... un raspuns, va rog!
sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 2 ani. ne iubim mult, dar inca nu sunt eu hotarata sa ma daruiesc cu trupul lui. mi-e teama de ceea ce va urma, de ceea ce voi simti si cum ma voi simti. el e intelegator si desi ma doreste mult, ma asteapta sa fiu pregatita. nu stiu ce sa fac... ma gandesc ca apoi apar complicatii... acum intrebarea intrebatoare: doare chiar atat de tare?
si as vrea sa stiu care sunt zilele nefertile la o fata. adica, cum se calculeaza? in ce zile poti face sex, fara probleme?
si as vrea sa stiu care sunt zilele nefertile la o fata. adica, cum se calculeaza? in ce zile poti face sex, fara probleme?
1 comentarii
daca il iubesti cu adevarat pe prietenul tau e ceva normal ca relatia voastra sa evolueze mai intim iar urmarile pot fi chiar placute.sa-ti raspund la intrebarea cu nr unu:daca are rabdare cu tine e posibil sa nu te doara deloc.dragostea face minuni ai sa vezi.cit despre zilele fertile mai bine incepeti prin a folosi prezervativul pina va cunasteti mai bine iar mai apoi mergeti la un cabinet med pentru prescrierea de pilule contraceptive.succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.