O mica problema
Buna ziua!Acum o luna aproape 2 mi am inceput viata sexuala si am avut un contact sexual neprotejat(nu a ejaculat)iar de atunci nu mi a mai venit ciclul.Am facut 2 teste de sarcina care au iesit negativ ( ciclul nu l am regulat). deci pot fi insarcinata?
6 comentarii
din moment ce nu te-ai protejat, chiar daca nu a ejaculat, tot exista un risc..acum nu stiu ce sa zic..mai asteapta poate iti vine menstruatia, daca nu mai faci un test de sarcina, si daca tot esti nelinistita poti sa te duci la un ginecolog, sa stii daca esti insarcinata sau daca nu esti, atunci sa afli de ce iti intarzie menstruatia.
In ultima perioada am cam fost racita si ma gandesc sa fie sh asta cauza intarzierii dar de 2 zile am o scurgere maronie si am dureri cum mi ar venii ciclul.Trebuie sa mi fac griji in privinta asta?
buna ziua de ceva timp la sfirsitul urinarii curge ceva de culoare alba si am usturimi, ce sa fac? nu e pemament mai des seara.
Buna ziua.am si eu o problema.de cateva luni eu merg in fiecare luna la ginecologie pt ami face analize la secretie pentru ca de fiecare data imi gaseste cat o raceala..am secretie intruna nu stiu ce sa ma mai fac..mi-am facut si papanicolau si mia iesit ca am o cavicita..am luat tratament si parca tot am secretie...si pe 25 am avut un contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine dupa 12 ore am luat pastila de a 2a zii ceva cu E.. acum ma dor sanii am ametelii stari de voma si somnolenta pot fi insarcinata?? Multumesc!
am uitat sa va spun..uneori cand urinez ma ustura..si am si dureri de ovare..
Alea sunt efectele secundare de la Escapelle. Cunosc destule fete care asta patesc dupa ce isi iau pastila.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act