o pastila Logest luata in plus
Buna,
luna aceasta dinr-o neatentie am continuat sa iau si a 22 pastila Logest, in conditiile in care trebuia sa ma opresc, intram in pauza de 7 zile. Probabil va intrebati, cum? am folosit 2 folii, jum de luna din una, jum de luna din cealalta, si le-am incurcat :( Nu stiu, daca ma afecteaza intr-un anumit fel, si daca pot relua modul de admin normal, dupa cele 7 zile de pauza...M-ar interesa sfatul unui medic. Multumesc frumos.
luna aceasta dinr-o neatentie am continuat sa iau si a 22 pastila Logest, in conditiile in care trebuia sa ma opresc, intram in pauza de 7 zile. Probabil va intrebati, cum? am folosit 2 folii, jum de luna din una, jum de luna din cealalta, si le-am incurcat :( Nu stiu, daca ma afecteaza intr-un anumit fel, si daca pot relua modul de admin normal, dupa cele 7 zile de pauza...M-ar interesa sfatul unui medic. Multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 14logest
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 4Sunt gravida?
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 7mai multe intrebari despre logest
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 53logest. Exista sansa sa fi ramas insarcinata?
- 3LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 4Logest... sugestii
- 5Logest incepute a 5a zi
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 4in momentul de fata putem face sex fara protectie suplimentara fara nici o problema?
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 7spotting LOGEST
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 2logest (cred ca am inceput pe spotting?)
- 2Logest - o noua folie
Mai multe informații despre: logestul