o problema de 1 an: bubite pe penis
Am o problema de un an in urma unu act sexual am fost ciupit de penis si mi-au aparut niste bubite ca un fel de alunite unde se acumuleaza sange (seamana ca atunci cand te'ai ciupi cu un cleste si se aduna snge sub rana) am fost la dermat'o mia recomandata crema pimafucort dar nici un efect. Atept o alta opinie?
4 comentarii
Lasonil crema, aplicat local de 2-3 ori/zi, masand usor zona.
Si aceasta are efect oare, am citit acum pe internet despre crema ca e interzis sa aplici pe plagi deschise, iar eu am acea pielita care daka o sparg sangerez foarte mult. Oare are vreun efect negativ?
Aceasi problema o am si eu. De 3 ani am observat niste...alunite care ulterior mi-am dat seama ca sunt niste pungute cu sange care de cate ori fac dus se dilata si devin vulnerabile(se sparg) si sangerez. Mentionez ca pielea de pe penis fiind foarte fina dupa un contact sexual cateva...alunite sangereaza.
ROG un medic de SPECIALITATE sa-mi spuna cum se numeste..ceea ce am eu, si cum se trateaza.
Va multumesc. !!!
ROG un medic de SPECIALITATE sa-mi spuna cum se numeste..ceea ce am eu, si cum se trateaza.
Va multumesc. !!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 23problema penis - dilatare penis in zona mediana
- 2innegrirea penisului?
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 7pete maronii pe piele in zona genitala
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 5Bubite pe marginea capului penisului ca niste cosuri
- 10Problema !
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 24Problema grava penis
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 3intrebare piele penis
- 14Probleme cu penisul
- 4Penis cu probleme si putin straniu
- 8Pata rosie pe preput vizibila
- 0Problema cu pielea penisului.
- 1Scurgere penis
- 0Mi-au aparut mici dungi rosii pe capul penisului...
Mai multe informații despre: Penisul leziuni pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: