o problema de 1 an: bubite pe penis

Am o problema de un an in urma unu act sexual am fost ciupit de penis si mi-au aparut niste bubite ca un fel de alunite unde se acumuleaza sange (seamana ca atunci cand te'ai ciupi cu un cleste si se aduna snge sub rana) am fost la dermat'o mia recomandata crema pimafucort dar nici un efect. Atept o alta opinie?
4 comentarii

Lasonil crema, aplicat local de 2-3 ori/zi, masand usor zona.

Si aceasta are efect oare, am citit acum pe internet despre crema ca e interzis sa aplici pe plagi deschise, iar eu am acea pielita care daka o sparg sangerez foarte mult. Oare are vreun efect negativ?

Aceasi problema o am si eu. De 3 ani am observat niste...alunite care ulterior mi-am dat seama ca sunt niste pungute cu sange care de cate ori fac dus se dilata si devin vulnerabile(se sparg) si sangerez. Mentionez ca pielea de pe penis fiind foarte fina dupa un contact sexual cateva...alunite sangereaza.
ROG un medic de SPECIALITATE sa-mi spuna cum se numeste..ceea ce am eu, si cum se trateaza.
Va multumesc. !!!
ROG un medic de SPECIALITATE sa-mi spuna cum se numeste..ceea ce am eu, si cum se trateaza.
Va multumesc. !!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 4nu stiu ce mi-a aparut pe penis
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 6ajutor!!! pielita penisului nu s-a rupt
- 2problema penis
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 3Inelul din jurul Penisului
- 1Penis subtiat!
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 1penis cu mancarimi
- 3taieturi pe penis si exfolierea pielii
- 14Rana mica la varful penisului
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 3Penis rupt?
- 0Penis mov
- 1Marime penis
- 4Ruptura fren
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
Mai multe informații despre: Penisul leziuni pe penis