o scurgere galbuie si cateodata e spre verde

as avea o intrebare... de ceva timp am o scurgere galbuie, cateodata bate si spre verde, nemirositoare..nu stiu ce am, ma spal ff des, dar tot nu trece... relatii sexuale nu am intretinut, sunt virgina, si la un medic nu cred ca as putea merge, imi este rusine sa vb si cu mama... ma puteti ajuta cu un sfat? va multumesc!
5 comentarii

ar trebui sa faci o vizita la medicul ginecolog... din cate am studiat nu am auzit de scurgere de o asemenea culoare... dar ce varsta ai!?

si eu ma confrunt cu aceeasi problema... am 19 ani si secretia este destul de abundenta si are o culoare galben verzuie.. imi poate spune cineva ce ar putea fi?

si eu am intreb ce ar putea fi... cum sa scap de ea!!??!! rare ori bate spre un verde deschis, deobice e gablbuie branzoasa. am 17 ani

dragele mele am avut asa ceva pe la varsta voastra, este o rana pe colul uterin si se trateaza, cu cat mai devreme cu atat mai bine se numeste cervicita. Tratativa cat mai curand, nu-i dureros tratamentul, daca o lasati sa-si faca de cap face complicatii.

si eu m confrunt c o problema asemanatoare...ne poate ajuta cineva cu un tratament...o sugestie ceva?
Multumesc!!!
Multumesc!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4usturimi vaginale
- 18diflucan
- 2probleme in zona genitala
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 7Am fost diagnosticata cu Gardnerella - sfaturi
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 4de cativa ani buni am niste scurgeri albe laptoase mai groase..
- 4am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila
- 4scurgeri vaginale
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 3Scurgere vaginala nu prea normala.
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 1Roseala pe chiloti
- 1Candidoza?
- 3Virginitate
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: