Oare am amenoree?

Buna ziua!, am doar 17 ani iar ciclul mentrual imi vine odata la doua luni si atunci am scurgeri foarte abundente, oare sufar de amenoree? Va rog sa-mi raspundeti cat, ai repede.
3 comentarii

Amenoree inseamna absenta ciclului menstrual. Tu ai menstruatie deci nu lipseste deci nu ai amenoree. Ai un ciclu menstrual neregulat care e oarecum normal la varsta ta. Spun "oarecum" pentru ca pot fi si alte cauze mai grave si pentru asta trebuie sa consulti un medic.

Te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta si sa mergi la un control ginecologic, intrucat nu este chiar normal ca la varsta de 17 ani sa ai probleme de genul acesta. Menstruatia ar trebui sa apara lunar.
Mergi la medic pentru un consult, este foarte important, si sa nu-ti fie rusine sa iti intrebi mama.
Poti cere o trimitere la ginecologie de la medicul de familie, astfel nu vei plati consultatia. Daca se face ecografie, atunci pe aceea o platesti.
Mergi la medic pentru un consult, este foarte important, si sa nu-ti fie rusine sa iti intrebi mama.
Poti cere o trimitere la ginecologie de la medicul de familie, astfel nu vei plati consultatia. Daca se face ecografie, atunci pe aceea o platesti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa montarea sterileltului am avut doar 2 menstre, dupa care nimic
- 2vreau sa-mi vina ciclul din nou...
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 6duphaston pt amenoree secundara
- 3colagenoza... poate ma ajutati cu ceva pentru amenorea aceasta indusa de citostatice
- 4Amenoree secundara cauzata de contraceptive orale
- 2sunt ingrijorata din cauza lipsei ciclului
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 2Lipsa menstruatiei
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Anticoncepționale
- 1Lipsa menstruatiei
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 23 teste sarcina negativ=sarcina sau infecție?
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 1Ovulație fără menstruație
- 2Lipsă menstruație
- 0Sarcina cu test negativ?
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: