oare am facut-o ? :(

13-11-2011
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
buna seara
eu fiind virgin.. prietena mea la fel
dupa mai multe incercari nereusite.. din cazua emotiilor in seara asta am bagat penisul la ea inauntru,
era fff umeda simteam k dau asa in gol
nu i a curs sange niimic si nu am simtit nici eu mai niimc si nici ea... ceva foarte placut
oare nu am facut'o sau am facut'o
deci am bagat dadeam inainte inapoi deci a intrat aproape toata... dar era fffff umeda si nu prea se simtea niimic. ei nu i -a curs sange, s e virgina..

oare cum sa fac data viitoare va rog mult
data trecuta nu aveam incredere in mine pt k, cand vroiam sa o bag imi murea crek din cauza emotiilor acuma.. am bagat-o cu chiu cu vai si nu am simtit nimic
va rog ajutati'ma
5 comentarii
0
13-11-2011, ora 00:44
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
si e posibil sa ramana insarcinata? daca nu am ejacult in ea? probabil doar a curs ceva...lichid preejaculator sau cum se numeste ca nu le stiu :( astept raspunsuri va rog
0
13-11-2011, ora 00:58
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
buna andrei, poi ce as putea eu spune e ca daca tu ai bagat-o toata adica aproape toata si ei nu i-a curs sange e posibil sa nu fie virgina precum crezi tu sau e posibil sa aiba un himen mai elastic care sa se rupa mai greu dar oricum ar fi trebuit sa o doara daca e virgina, faptul ca a fost foarte umeda asta inseamna ca era fff excitata, eu nu inteleg cum de tu nu ai simtit nimic cred ca ai fost prea incordat si nu te-ai putut relaxa ca sa simti placerea care o ofera actul in sine si ai grija pt ca poate ramane insarcina si din acel lichid preejaculator intradevar e un risc ff mic dar exista ! eu te sfatuiesc sa te protejezi pt a nu te trezi cu surprize e mai sigur asa! iar pt data viitoare relaxeaza-te si nu mai in incordat!
0
13-11-2011, ora 01:06
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
doamne fereste
asta imi mai trebuie.
e virgina pt k eu am invatat-o de toate
avea 15 ani cand am cunoscut'o
a durut'o putin cand am bagat.. doar a suportat
dar nu a fost aceea durere magnifica de care stia
si nu i-a curs sange...asta inseamna k e virgina oare..
si daca ma crezi.. cred ca are himenul acela f elastic pentru ca "dadeam" ca si cum nu ar fi virgnia
nu m-ar minti e o fata simpla si de la tara nu stia nimic. o cred ca nu a avut contacte sexuale pana acum.
sunt cu ea de 1 an jumate stiu despre ea multe.
datile trecute o durea ingrozitor si nu mai continuam.. tipa.. si gata nu o bagam.. acum era fffffffff umeda. si intra ffff usor... oare am facut'o intradevar? sincer... nu am simtit ceva extraordinar.. nici eu nici ea..
0
13-11-2011, ora 01:09
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
din moment ce am introdus... si am dat cum se face. inainte inapot.. etc etc.. inseamna k am avut un act sexual nu?
nu cu foarte mare placere.. fiind prima data la amandoi..
zic si eu.. poate pe parcurs...
inainte sa introduc... am mai incercat si o durea.. deci o durea. nu e ca si cm nu ar fi virgina.. dar dupa preludiu si sex oral.. ea mie.. era ff umeda si banuiesc k deaia era f elastic himenul.. ea excitata.. si deaia nu s-a ruot..
dar am avut contact sexual
0
13-11-2011, ora 13:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Da, ai avut un act sexual, cu timpul va deveni foarte placut, asa ca nu te ingrijora., iar daca era foarte umed este normal sa nu fi simtit mare lucru.
Nu toate femeile au acea sangerare care indica virginitatea, eu nu am avut-o si nici o alta prietena de-a mea, asa ca nu avea suspiciuni doar din acest motiv cu privire la virginitatea fetei.
Cu privire la sarcina, e mai complicat, poti ramane insarcinata si daca barbatul nu ejaculeaza inauntru, depinde de organismul fiecarui barbat, cat si de perioada ciclului femeii in momentul actului sexual, insa sunt sanse foarte mici ca prietena ta sa fi ramas insarcinata, nu va stresati din cauza asta.
De asemenea nu toate femeile experimenteaza dureri groaznice la primul act sexual, am prietene care au avut si orgasm prima oara, eu insa am avut dureri ingrozitoare...
Experimentati in continuare, totul va deveni foarte placut de indata ce va relaxati amandoi si va concentrati pe ceea ce simtiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici