Oare sa merg la psiholog?

19-08-2015
alyaly
Nu este medic/terapeut
alyaly
Buna ziua! In urma cu o luna mi-a fost foarte rau, m-am enervat ff tare iar din acel moment, nu prea mai pot manca. Atunci am vomitat, nu suportam misrosul de mancare, si daca vedeam mancare imi venea sa vomit. Cateodata sunt constipata, cateodata parca as avea diaree. Mai am si cate o repriza de pans, dar dupa ce vomit mi se face foame dar tot nu pot manca. De dormit, dorm cateodata bine, cateodata nu prea dorm.In una din serile astea am avut si frisoane, aveam o stare de rau, nu stiu ce e cu mine, nu prea stiu sa va expic starea... Am baut ceai de lavanda si parca mi-a trecut si starea de diaree, ca asa ma simteam ca si cum as avea diaree, desi nu aveam, dar starea asa era, am vomitat si m-am linistit. Dar nu pot manca nici acum, nu suport miros de mancare si apa daca o vedeam vomitam.. As vrea sa intreb care ar fi cauza, sau ce problema ar fi, ca nici nu stiu la ce medic sa merg. Ma mai furnica si mana stanga cate jumatate de zi, cam o zi pe sapt, imi si amprteste.. ma prinde si la piciorul stang u carcel ca nu pot sa am misc cate 5 min si ma doare ingrozitor.. :( Multumesc pentru raspuns!
3 comentarii
0
21-08-2015, ora 00:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pentru inceput mergi la un consult psihiatric iar daca doctorul nu gaseste nimic de tratat te trimite la consiliere psihologica !
0
01-09-2015, ora 23:29
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
intai la psihiatru alyaly si mai apoi la psihoterapie
0
28-09-2015, ora 15:28
Psihoterapie Timisoara
Identitate neconfirmată
Psihoterapie Timisoara
Ideal ar fi consultarea unui psiholog clinician sau chiar psihiatru. Apoi, in functie de rezultat, se poate merge cu medicatie si psihoterapie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: