Oare se poate?

19-01-2012
florina7
Nu este medic/terapeut
florina7
Sunt constienta ca e o intrebare destul de prosteasca, dar totul indica ca totusi e posibil... M-am jucat cu prietenul si mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata (mentionez ca el avea blugi si eu colanti + chiloti aman2). Nu am ciclu regulat, dar nu mi-a venit deloc de aproape 2 luni.. Sunt constipata si ma doare burta, sunt si balonata (desi asta e o problema mai veche, acum parca e mai accentuata).. + cateodata in stanga jos si spatele.. Mai am si secretii vaginale albicioase.. Va rog spuneti-mi... Imi doresc sa fie doar in capul meu... Multumesc frumos anticipat..
3 comentarii
0
20-01-2012, ora 00:56
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu există sarcină fără penetrare. Spermatozoizii nu sar precum purecii, ei au nevoie de un anumit mediu propice, fără de care mor imediat. Pe de altă parte, întârzierea menstruaţiei, precum şi semnele digestive etc descrise, nu fac parte din normalitate, astfel încât ar fi indicat să programaţi o vizită la doctorul dv.
0
21-01-2012, ora 10:42
florina7
Nu este medic/terapeut
florina7
Acum am si sanii umflati si ma dor, iar sfarcurile sunt rosii..
0
21-01-2012, ora 20:51
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este posibila o disfunctie, probabil endocrina. Un consult ar fi foarte recomandabil.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici