oare si-a dat drumul in mine?

08-08-2011
corina catalina
Nu este medic/terapeut
corina catalina
buna..am o intrebare..am vrut sa o fac cu prietenul meu..dar eu nu l-am lasat pana la sfarsit ptr ca ma durea foarte tare..si i-am zis sa ne oprim..nu mi-a curs sange ptr ca efectiv nu a bagat.o decat de 2 ori si deja nu mai rezistam, ma gandeam ca daca si-a dat drumul in mine in tot timpul acesta ?! va rog sa-mi raspunde-ti cat mai repede...
3 comentarii
0
08-08-2011, ora 12:51
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Pentru Dumnezeu, Corina., de unde sa stie utilizatorii de pe forum daca si-a dat drumul in tine? :doh:
Data viitoare pune-l sa-si traga prezervativ
0
08-08-2011, ora 14:32
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
De ce nu-l intrebi pe prietenul tau daca si-a dat drumul, ca sa scapi de griji.Daca nu stie nici el atunci e grav!:D Data viitoare ganditiva si la o metoda contaceptiva.
0
18-08-2011, ora 16:15
Izabell
Nu este medic/terapeut
Izabell
oooooooo doamne am fosti si eu in asa situatie prima data... numai ca stiam ambii ca a terminato dar unde in exterior sau in mine nu ne puteam aduce aminte de aburiti ce eram ///////dar nu am prins gravida.tu pe el la-i intrebat???
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici