oare sunt insarcinata?
buna ziua...
am uitat sa iau pastila dupa ce ciclu sa gatat.a trebuit sa o iau la 10 seara si am luato la 9 jumate dimineata.iar in ziua aia am avut sex neprotejat si in urmatoarele 2 zile dar am luat pastilele corect in zilele alea.eu iau marvelon 28 si asta e a 3 luna. oare am posibilitatea sa fiu insarcinata?el nu a ejaculat in mine dar ia venit lichid acela inainte sa ejaculeze dar f putin si sa sters. astept raspuns..nu stiu ce sa cred
va rog astept un raspuns mie fricaa.
am uitat sa iau pastila dupa ce ciclu sa gatat.a trebuit sa o iau la 10 seara si am luato la 9 jumate dimineata.iar in ziua aia am avut sex neprotejat si in urmatoarele 2 zile dar am luat pastilele corect in zilele alea.eu iau marvelon 28 si asta e a 3 luna. oare am posibilitatea sa fiu insarcinata?el nu a ejaculat in mine dar ia venit lichid acela inainte sa ejaculeze dar f putin si sa sters. astept raspuns..nu stiu ce sa cred
va rog astept un raspuns mie fricaa.
1 comentarii
Nu este nici o problema, intarzierea cu care ati luat prima pilula este prea mica, astfel incat nivelul de protectie contraceptiva nu a scazut.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 5sunt insarcinata ?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 3Sarcina sau raceala?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 3Minune
- 1Cum pot sa aflu????
- 02 probleme in aceeasi luna
- 1Semne de sarcina
- 0Analize hormonale
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: